No nevim, zda soudruzi z Garminu maji nekde chybu, nebo je chyba jen u me, ale po nahozeni 3.12 v pohode, satelity to nacetlo. Pak jsem to vypnul a pri dalsim spusteni, oregon najede az na uvodni obrazovku v menu a pak se okamzite vypne. Zkousel jsem to zapnout vickrat a nic, no nemam cas loborovat, tak jsem tam vratil zpet 3.10ku…
Pri vytvorení nového waypointu, alebo pri úpravách - NIE je možnosť návratu späť.
Jediná možnosť ako z toho výjsť je Zobraziť na mape a Navigovať sa na bod, alebo ho zmazať :@
Chýba tam ten červený krížik
Satelity to chytá a ide v pohode.
Čo sa týka POI tam neviem čo tým mysleli, zatiaľ som rozdiel nenašiel.
To mi hlava nebere:o. Před včerejškem jsem nahrál 3.10 a dnes už je 3.12.
3.10 jsem venku ještě ani nevyzkoušel. Zdá se mi, že je 3.12 opravdu trochu přesnější ale posuzuji jen z balkonu v paneláku. Dokonce se udrží pár satelitů v místnosti.
Ten červený křížek tam opravdu není:(.
Zítra jdu lovit tak uvidíme ale jestli mně to někde klekne:@
edit: vypnut a zapnut několikrát a stále jede bez problémů.
edit 2: teď koukám, že verze GPS soft. je 3.70 ale almanach se znovu nenačítal, zůstal asi původní z 3.10
Včera jsem kešoval celý den #17 krabic a ani sebemenší náznak nějakého problému. A jestli se zvýšila přesnost? Snad ano ale 40 metrů v jeskyni prostě signál nebyl:D.
Jen se mi zdálo, že baterka ukazovala ještě 2 čárky a za chvilku hláška slabé baterie a konec. Několik let (4-5) staré GP 2300 od 9:00 do 20:30 bez vypnutí, podsvícení tak 75% a GPS hodně používána. To celkem ujde.
No ja musim potvrdit uplne stejnou vec. Vcera v noci jsem nahral 3.12 a dneska, jakmile prepnu Garmin na Mapu, po par sekundach se vypne. Pokud mam zapnuty kompas nebo Whereigo, tak jede vsechno v pohode. Pak prepnu zpatky na mapu a Oregon se zkaci k zemi. Vracim se zpatky na overenou 2.98.
prdlik : presne to same u me, dneska jsem ho jeste zkusil a vsechno OK, ale stejne sel pryc, ten krizek na navrat zpet u ulozeni waypontu mi tam stve ze chybi, pockam na opravu…
Uz jem to tady psal. Pokud nekdo chce udelat update firmware, tak je mnohem spolehlivejsi to delat bez pametove karty!! Jinac co se tyce te 3.12, tak slape (alespon u me) velmi dobre a na zahranicnich serverech si ji take chvali. Teda az na ten krizek v menu Sprave waypointu. Asi nejrychleji lze z tohoto menu odejit, kdyz se zvoli Ukazat na mape pak dat Start a dale v polozce Kam vest Ukoncit navigaci.
Tak to určitě ne!! Bez pam. karty jsem updatoval jen jednou a už nikdy více. Oregon se totiž nedostal ani do menu, zadřel se po výpisu GARMIN na displayi. Pomohlo až nahrátí nového softu na kartu přes externí čtečku.