* Added LKS92 map datum
* Added support for GPS firmware 3.70
* Added support for GPI routes
* Improved compass responsiveness
* Fixed potential shutdown related to drawing 32-bit map points
* Fixed potential issues during power on.
zdar, ja jsem neustale resil problemy s opakovanymi starty, vzdycky to po par vterinach klekalo. empiricky jsem vyzkoumal, ze oregonu vadilo mit mapy (ruzne) soucasne na karte i uvnitr. jakmile byly vsechny mapy jen na jednom miste, byl klid. to delalo i s 3.15.
ovsem nyni u nove 3.2 pisi i o fixovani moznych problemu se startem. ja ji tam tedy nahral a pokusne opet cast map nechal v pristroji a cast dal na kartu a opravdu to nyni funguje a meeee peti-(deseti, dvaceti)-nasobne starty jseu jiz jen temnou vzpominkou zkratka to funguje. dle toho soudiiim, ze oproti 3.15 je v 3.20 opravdu prece jen neco navic
Dotaz: Mám Oregon 200, software version 2,20, verze softwaru gps 2,42, takže by to asi chtělo aktualizovat :)) Chci se jenom zeptat, je možný nějak zálohovat tu starou verzi fw, pokud by mi ta nová nevyhovovala ? Případně je možné někde stáhnout staré staré verze firmware ?
Pánové a dámy. Trochu mě děsíte. "objednal" jsem si narozeninový dárek [color=red]Oregona[/color]. Myslel jsem, že je to TOP. A teď se tu v diskuzích haraší výměnamy firmware.
Pre doplnenie, dnu mám evropu, na karte 12 máp, každú v inom *.img vrátane free testovacích GPSFTSK SE, NLC lesné cesty.
Prešiel som takmer všetkými Firmwermi a ani raz nenastali problemy s opakovanymi startom.
U mňa je iný problém
Profil Geocaching - originál
Rovnaké nastavenia ako napr. automotive - kontrované x krát, krok za krokom, vrátane porovnania súborov.
Ak pripojím vypnutú GPS cez USB k PC pri zapínaní sa po 5 sekundách vypne starým dobrým čiarkovaním zhasnutím displeja.
Pri iných profiloch nie. Normálne naskočí ako má Za alaha neviem prísť na to prečo. Jednoducho je to tak.
Vytvoril som si profil kešovanie, ktorý je nastavený presne tak isto ako Geocaching originál a ide tak ako má. Proste pre mňa je toto záhada
Já to považuji za velkou výhodu, software se stále vylepšuje a občas přibude nějaká nová funkce. Dokonce se asi zlepšila přesnost GPS (a nebo o tom aspoň psali;))
Tak jsem to pred dovolenou risknul a prdnul jsem to tam a zatim hlasim,ze vsechno maka jak ma,tak uvidime.Dokonce jsem stale bez puntiku pres ikony!!!z toho jsem mel nejvetsi strach.