GARMIN OREGON 300 - ochranná folie

Rád bych se zeptal, zda máte zkušenost s ochrannou folií na uvedený přístroj, zda se vyplatí ji tam dávat a pod. Zatím tam mám tu původní folii, ale je špatně vidět displej. Případně jestli nemáte odkaz, kde se probíralo, díky.

Článek na tohle téma je třeba zde :

http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovky/AR.asp?ARI=114078

Díky, teď ještě kde se dá tato folie koupit v českém obchodě.

Myslim, ze nebude zase takovy problem si to nechat poslat primo od Zagg.

Tak jsem tam nasel i adresu na ceske zastoupeni Zagg :

Geocaching Shop CZ
Libuse Jergova
NOVA 1814
Hranice 75301

Díky za odpověď, ale již jsem to našel.

Ahojky,
Folie se dostane koupit všude, kde prodávají mobily. cena se pohybuje kole sta kč, ale na Oregon není potřeba podle mých zkušeností pokud displej neovládáš hřebíkem.

Ja jsem koupil tu obyc.v mobil krame,stala 100Kc a jsou tam 3 a jednu rozdelis zase na 3.To na chvilku vystaci.Folii pouzivam od zacatku.Verim,ze Oregano toho snese dost,ale ty ruce jsou od te hliny nekdy dost spinave a tak jsem v klidu.B)

Můžu Vám říct, že folii používám od té doby, kdy jsem nechtěně prsty maje od hlíny, vytvořil pěknou škrábu. Proto na ni nedám dopustit a bez ní ani ránu, ovládání je skoro stejné a display mám stejně podsvícený natrvalo

Ja si ted objednal na Oregon folie na eBay od ScreenPatronus a vubec nevim ze tam je. Je strizena primo na miru :slight_smile:
Kazdopadne zastavam nazor, ze je lepsi vymenit folii za par stovek, nez displej za nekolik tisic. Ja folie mam skoro vsude, na GPS, PDA, LCD displeji fotoaparatu, …

Včera mi dorazila folie od ZAGGu, poštovné bylo zdarma, DPH žádné, cena byla při koupi tří kousků cca 190 kaček za kus.
První dojem - lepší posouvání, v noci minimálně stejná čitelnost, uvidíme za sluníčka.
S přihlédnutím k tomu, že jsem ji nalepoval asi na 5x (vždycky se pod ni dostal nějaký bordel ze škvír na kraji displeje), troufám si tvrdit, že vydrží dost ;).

oregona sice nemam, ale tez na folie nedam dopustit :slight_smile:
kdybys chtel, mam jich doma celkem dost.. pokud chces tak cca15kc/ks.
sou teda origi na PSP2000. takze pokud ma oregon nejake podobne rozmery, tak se to da popripade i upravit..

Díky, včera jsem již sehnal v jednom obchůdku. Taky ji musím zastřihnout, takže budu mít dosti kousků na nadcházející období. :wink:

Ahoj. Podle recenzi se obavam o citelnosti ZAGGu na slunicku. OREGON na slunicku neexceluje a ted jeste toto.

ZAGG byl puvodne bytelna ochrana na listy vrtulniku. Bral bych mensi bytelnost ale vetsi citelnost. Nemate nekdo zkusenosti?
Nasel jsem na internetu napriklad Bodyguardz (ale ten nedela rozmer pro OREGON) a nebo Boxwave. (Ti deklarujou vysokou prostupnost)

Cau

Folii pouzivam naprosto bez problemu. Naopak mi urcite nejmene jednou zachranila display, kdyz mi Oregon spadle se skaly rovnou na nej. Verim, ze bez folie by byl na mraky, takhle jsem jen vystrasene zkousel, zda opravdu funguje nebo se mi to jen zda. S citelnosti nemam problemy ani v noci ani za dne, na slunicku i za mesice. Ovladani mi paradoxne pripada lepsi nez bez folie - bez ni jsem mel pocit, ze prst obcas klouze aniz by se "obrazek" hybal, s folii tento pocit nemam.

Tak po několika měsících používání a znovuoživení tohoto vlákna přidávám svůj postřeh.
Folie nemá sebemenší negativní vliv na čitelnost za žádných podmínek. Ovládání mi připadá lepší. Prvotní účel, tj. ochrana displeje je bez debat výborná. Jediný a nevýrazný minus - zdá se mi, že na folii se trochu víc drží nečistoty. To je ale subjektivní pocit.

Já nedám dopustit na folie BoxWave Cleartouch Antiglare. Mám je několik let na PDA, teď i na Oregonu a zcela spokojený. Nejlepší je asi ten pocit při ovládání. Tato folie má ideální kluznost/drsnost. Lesklá varianta Crystal na tom o něco hůře. Ale to je jen subjektivní pocit.

Ahojky.
Muzes prosim te poradit kde se da tato folie sehnat. Diky

Používám folii ZAGG a je boží…

ZAGG je naprosto v pohodě, bez obav do něj jdi :slight_smile: