Kdyby to někoho zajímalo, na fóru Navigovat.cz jsem publikoval první část testu Garminu Oregon 300.
Je to zatím bez obrázků, bez korektury, prostě betaverze, na které dál pracuji.
Kdyby to někoho zajímalo, na fóru Navigovat.cz jsem publikoval první část testu Garminu Oregon 300.
Je to zatím bez obrázků, bez korektury, prostě betaverze, na které dál pracuji.
Super, clanek jsem si precetl a tesim se na pokracovani.
Napajeni v aute. To je zatim jediny zadrhel na ktery jsem prisel. Pokud mate v otvoru na spodni strane provlecene silonove ocko pro zaveseni na krk, tak toto ocko uz brani uplemu zastrceni USB do pristroje. USB konektor je zalomeny o devadesat stupnu smerem k predni strane pristroje. Kdyby byl dozadu tak je to v pohode.
S napájením v autě mám ještě horší zkušenost. Nabíječka z originálního držáku pro Colorado se zalomeným komentorem, prostě nejde do Oregonu zastrčit. Ať je v něm očko nebo není. Chce to rovný konektor.
Do článku ve fóru jsem jinak přidal pokračování. Už chybí jen závěr, nějaké doladění, korektura - ale to už pak vyjde přímo na Navigovat.cz.
Marku,jak pises v pokracovani, ze ti vadi pri kalibraci kompasu se vnorit hluboko do nabidky…vzdyt staci drzet par vterin prst uprostred kompasu a naskoci ti volba na kabilraci…
Já jsem věděl, že takový betačlánek má smysl. To jsem nevěděl, i když manuál to zmiňuje. Jsou ještě nějaké takové zkratky, kde stačí podržet prst? Vím už jen o vstupu do servisního menu.
Nepřišel někdo na to, jak ve výškoměru ovládat měřítko v ose Y?
O vstupu do servisniho menu vim, jinak jsem zatim na zadne jine zkratky neprisel. Tahle u kompasu je prijemna ![]()
Edit: jinak co bych uvital-
Jinak ale Oregon se mi libi vic nez Colorado a doufam, ze nejake chyby se jeste opravi v dalsim firmwaru.
Ahoj,
muzu se zeptat, jak je to s autonavigaci - umi Oregon (a Colorado) navigovat po silnici napriklad s tim, chci jet pres tenhle bod(je tam kes:) ) nebo naopak nechci trasu pres nejaky bod(uzavirka apod.) ?
Maty: no mas profily, takze si prepnes na auto profil a nechas se navigovat ke kesi po silnici ( ja pouzivam atlas7) a u kese dohledavam s profilem Geocaching se sipkou a mapou Topo 2pro. Pouzitelne to je celkem dobre, ale spis stejne pouzivam tomtom v mobilu a Oregon do terenu.
Uzavírky jinak Oregon/Colorado nepodporují.