Garmin Oregon 300

Ahoj, prodám GPS navigaci Garmin Oregon 300 včetně příslušenství. Navigaci netřeba představovat. Jistě všichni znáte. Oregon je ve 100% stavu. Navigaci prodávám přes aukční portál AUKRO.cz s cenou od koruny. V případě zájmu se mrkněte na http://aukro.cz/gps-navigace-garmin-oregon-300-i1965133813.html?source=oo, kde najdete podrobnosti. Věřím, že někomu udělá před vánoci radost :slight_smile:

Vidim, ze vsechno prodavas… To uz koncis?

Ja doufam, ze nekonci. Takovy pekny krabicky hned tak nekdo nedela :slight_smile:

A jak tam ta cena po tomhle oznámení vylítla! Ze 3 na 3 tisíce! Taky jsem to zkusil, ale poslední příhoz už nedotáhnu.

Ahoj, no já už skoro skončil :slight_smile: Ale ne, pořád lovím stejným tempem, mám krásných 162 odlovů :), a na to mě stačí chytrý telefon.

Díky za kompliment :wink: Myslím, že pokud se ještě k něčemu rozhoupu, nápadů je spousty ale sil a času málo, tak to zvládnu i s tím telefonem.

No vidíš, to mě nenapadlo :smiley:

Inzerát měl znít:

Prodám GPS navigaci Garmin Oregon, bez které by nikdy nevznikla keš Lepší než život - [gc]GC20F49[/gc]! a mnoho dalších jako například [gc]GC1JXV5[/gc], [gc]GC1GY6W[/gc] …

Ještě bych ji mohl v případě zájmu budoucího majitele podepsat, to by bylo za 500,- a za 5000,- tam nechat nahraný soubor LaNyZ.gpx :smiley:

Já vůbec nemám obchodního ducha :smiley:

Tak už jdeme do finále, cena stále lidová :wink: