Založil jsem toto vlákno pro technické informace ohledně používání Oregonů řady 550. Prosím pište sem jen návody a praktické rady. Kde se dá 550 levněji koupit se řeší v jiném vlákně.
Chtěl jsem se zeptat někoho kdo má 550. Mám problém s mapou Adresy CR v1. V Garminovi mám pouze basemapu, Topo Czech 3 Pro a zmiňované Adresy CR v1. Ve starém Oregonovi 300 probíhalo hledání takto:
Adresy > Zadejte město > Zadejte ulici > Zadejte číslo popisné.
V nové 550 mám dialog vyhledávání zpřeházený
Adresy > Zadejte město > Zadejte číslo popisné > Zadejte ulici
Také se vás 550 nejdříve ptá na číslo popisné a teprve pak na název ulice? Díky za info.
Ahoj, taky mám ČP. a pak ulici.
Ale chtěl jsem se zeptat jestli se vám daří nahrávat z oregona do mapsource trasy a trasové body.
U mého, to z vnitřní paměti nejde, to jdou exportovat jen prošlé trasy. U ostatníhoto hlásí že nejsou data k přenesení, i když tam jsou.
Z karty, pokud to nahraju přímo na ní, to funguje tam i zpátky bez problému.
Finta je v tom, že v terénu nemám možnost na GPSce určovat kam se bod má nahrát. Prostě jse automaticky do vnitřní paměti.
A odsud ho ven nedostanu.
Také jsem se chtěl zeptat, jak to děláte s keškama. Když je nahraju do Oregona z GC.com, už je odsud nemůžu najednou nahrát do mapsource? Nebo to musím nahrávat jen jako jeden gpx? Jo a když zkuším importovat curent.gpx, je prázdný
Díky za shovívavost, teprve začínám.