Ahoj šeci, potřebuji pomoct zakoupil jsem si tuto navigaci a nemůžu najít reg. kod na mapy na garmin.cz
Kde stáhnu software geocaching do teto navigace…
Díky -Derek-B)
Jo a šťastné a veselé…
Tak registracni kod jsem nasel byl na krabici… Nevím proč píšou v návodu že je na vnitřní straně navigace??![]()
Software geocaching by jsi měl mít již v navigaci…Mělo by to být součástí…
Je tam jen schranky spoklady sem si budu nahravat kese? Proc tu neni ikona geocaching
Ano, tam se ti budou ukazovat keše po nahrání souboru gpx do paměti přístroje nebo na paměťovou kartu. Ikona geocachingu tam byla, proč již není nevím, asi se grounspeak nepohodl s garminem…
Jinak pokud budeš potřebovat s něčím pomoci (třeba ohledně gps atd…), tak se mi ozvi na icq, které najdeš u mne v profilu, zde na fóru…
Ikona GC zmizela přibližně 3 verze FW zpátky (beru i bety), to jak se jednotlivý položky menu jmenujou, je jen překladem do češtiny. Klidně může mít ikonka s truhličkou popis třeba Mrtvé schránky. Pro začátek, bych ti doporučil přehrát překlad od Garminu češtinou třeba odtud: http://garminoregon.wikispaces.com/OpenGTT i když je možné, že ti některý výrazy v překladu nebudou vyhovovat, lze je ale jednoduše změnit. Vlastní krabky (soubor gpx), pak nahráváš do složky garmin/GPX/ ,která je buď přímo v paměti přístroje (sem nedoporučuji) nebo na paměťové kartě.
Uvnitř prostoru na baterky je výrobní číslo)nebo id přístroje, teď nevím) a to je důležitý pro registraci map…víc v mém podpisu (instalace topo do počítače)