Konečně je šikovnější zadávání souřadnic. Kdyby to bylo už začátku, nebyl bych za lamu.
I ta navigace přímo na souřadnice, bez zadávání WP je dobrá.
Ale ještě by to chtělo vylepšit kalendář, abych v něm viděl nalezené kešky jako to má 60CSx.
Novy zpusob zadavani souradnice je fakt super, to se povedlo. Vyuziji i tu navigaci primo na souradnice, u multin to nemusi byt spatny, je zbytecny zadavat cely novy WP.
Aplikoval jsem hned vcera vecer - zrychlilo se pripojovani k PC a prestalo to tuhnout, takze VELKA spokojenost…
Dneska mi ale Oregkon 3x zatuhnul na poslednim ukolu Wheriga Zahada Blair Witch (napoctvrte to nastesti proslo ok).
Dalsi chybicku jsem objevil v profilech - mel jsem u Tracku "Record, do not show", ale nepamatuje si to a pri jakemkoli prepnuti profilu to prepne na "Record and show" ???
Instaloval jsem nový firmware včera ráno, pak jsem s Oregonem vyrazil do přírody, rovněž jedna FTF a maximální spokojenost. Před chvílí jsem přihrál POI radary, žádný kolaps. Mám asi štěstí na kus, protože od doby, co ho mám, asi 14 dní, mi ani jednou nezamrznul. Maximální spokojenost ;).
Myslím, že jsem objevil bug, který v předchozích verzích nebyl. Oregon zapomíná uživatelské nastavení viditelnosti waypointů. Včera jsem čtyřikrát během dne nastavoval, že waypointy chci vidět vždy až do výšky 12 km, a když jsem se později podíval, opět tam bylo zpátky Auto.
EDIT: Toto nastavení se vymaže při každém přepnutí profilu.
Zkusil jsem tu pěknou funkci kam vést hned u compu bez signálu a Oregonek mi bez milosti vytuhne. Dělá to i v ukázkovém režimu. :o Jinak ta změna souřadnic WP byla fakt katastrofální, teď je to fajn.
/tak už to po vymazání všech WP nedělá. Pozice se na pozadí ukládá mezi WP s číslováním od 000. Asi se mu to napoprvé nějak nelíbilo
ahoj mam dve otazky mohu aktualizovat firmware 2.20 rovnou na 2.60?
a kdybych se chtel vratit zpet na 2.2 jak to udelat da se to nejak zalohovat dik za rady