Garmin Oregon firmware 2.60

Ahoj,

prave vysel novy firmware pro Garmin Oregon.

Changes made from version 2.50 to 2.60:

• Fixed issue that caused a shutdown during power on
  • Added support for marine fishing, nautical, and off modes
  • Added tide and current charts
  • Added ability to access marine point information on the review page
  • Made marine POIs available when panning the map
  • Fixed issue when marking waypoints in the W Malayan RSO position format.
  • Added GDA 94 datum.
  • Added NAD 83 datum.
  • Improved user interface for waypoint location editing
  • Added ‘Coordinates’ option to the ‘Where To?’ menu
  • Improved position accuracy calculation
  • Improved static position accuracy

Tak jsem upgradoval, vše funguje ok

cesky preklad novych tagu bude velmi brzo, pouze zvazuju poslednich par veci, diky za strpeni.

Tak jsem to nahodil. Co bych chtel, ve zmenach ale neni. Chybi me:
-kategorie POI bodu
-sipky na listovani v listingach:(

Ze bych to taky zkusil :wink: Snad to nespadne jako pri 2.50 :smiley:

Konečně je šikovnější zadávání souřadnic. Kdyby to bylo už začátku, nebyl bych za lamu. :wink:
I ta navigace přímo na souřadnice, bez zadávání WP je dobrá.
Ale ještě by to chtělo vylepšit kalendář, abych v něm viděl nalezené kešky jako to má 60CSx.

Tak s tim musim naprosto souhlasit , zadavani souradnic , je ted uplne super… konecne funkce pro zjednoduseni B)

Novy zpusob zadavani souradnice je fakt super, to se povedlo. Vyuziji i tu navigaci primo na souradnice, u multin to nemusi byt spatny, je zbytecny zadavat cely novy WP.

Screenshoty:

Zdá se mi to, nebo v 2.60 už fakt zmizelo kalibrování kompasu jeho podržením?

Nastesti se ti to radene jen zda :wink:

No jo, fakt. Po restartu to zase chodí jako zastara… :slight_smile:

Aplikoval jsem hned vcera vecer - zrychlilo se pripojovani k PC a prestalo to tuhnout, takze VELKA spokojenost…

Dneska mi ale Oregkon 3x zatuhnul na poslednim ukolu Wheriga Zahada Blair Witch (napoctvrte to nastesti proslo ok).

Dalsi chybicku jsem objevil v profilech - mel jsem u Tracku "Record, do not show", ale nepamatuje si to a pri jakemkoli prepnuti profilu to prepne na "Record and show" ???

Aktualizovany preklad pro Oregon fw 2.60:
http://opengtt.nomi.cz/release/28/Garmin_Oregon/Czech.gtt

Potvrzuji , jak je tento firmware dobrý… Včera jsem si jej nainstaloval a hned s ním ulovil FTF :D:D

Instaloval jsem nový firmware včera ráno, pak jsem s Oregonem vyrazil do přírody, rovněž jedna FTF a maximální spokojenost. Před chvílí jsem přihrál POI radary, žádný kolaps. Mám asi štěstí na kus, protože od doby, co ho mám, asi 14 dní, mi ani jednou nezamrznul. Maximální spokojenost ;).

Myslím, že jsem objevil bug, který v předchozích verzích nebyl. Oregon zapomíná uživatelské nastavení viditelnosti waypointů. Včera jsem čtyřikrát během dne nastavoval, že waypointy chci vidět vždy až do výšky 12 km, a když jsem se později podíval, opět tam bylo zpátky Auto.

EDIT: Toto nastavení se vymaže při každém přepnutí profilu.

JJ, potvrzuji, ja to taky dneska zpozoroval pri prepnuti z profilu do jineho.

Zkusil jsem tu pěknou funkci kam vést hned u compu bez signálu a Oregonek mi bez milosti vytuhne. Dělá to i v ukázkovém režimu. :o Jinak ta změna souřadnic WP byla fakt katastrofální, teď je to fajn.

/tak už to po vymazání všech WP nedělá. Pozice se na pozadí ukládá mezi WP s číslováním od 000. Asi se mu to napoprvé nějak nelíbilo :slight_smile:

ahoj mam dve otazky mohu aktualizovat firmware 2.20 rovnou na 2.60?
a kdybych se chtel vratit zpet na 2.2 jak to udelat da se to nejak zalohovat dik za rady

Já jsem aktualizoval firmware 2.10 rovnou na 2.50 bez problémů. Nyní jsem nahrál 2.60. OK