* Please report any problems with beta software to [email protected]
* Improved GPS reception
* Improved connection reliability with Spanner
* Fixed GB Discoverer map not displaying while zooming (introduced in 2.86 beta)
* Fixed roads not showing on maps with satellite imagery (introduced in 2.86 beta)
* Fixed map with no DEM data drawing with a gray background (introduced in 2.86 beta)
Takže nainstálování a odzkoušeno - na první pohled vypadá bez větších úprav, nevím jak bude fungovat signál GPS, vše zůstalo prakticky při starém, nebo jsem aspoň zatím na nic nenarazil.
Tak jsem to taky nahral a zatim to slape uplne na pohodu. Bohuzel chybi nejen ty sipky v listingu ale taky zobrazeni ikonky Earthcache, ta se porad zobrazuje jako bezna, cemuz taky tak nejak porad nerozumim …
JJ to by nebylo spatne udelat masove … nechcete sem nekdo napsat neco gramaticky anglicky spravne??? abych ja anglickej analfabet nemusel psat translatorem
Já už to (asi jako i další) psal asi před měsícem. Dokonce odpověděli, že děkují za připomínky (asi univerzální odpověď).
Je možné, že ve finalním FW to bude, nebo si nemyslí, že to je potřeba, nebo si to schovávají jako nějakou extra featuru, na kterou nalákají lidi na další produkt (což je ale dost chabé).
Tento firmware přináší jednu velmi důležitou funkci. Po mnoha trpělivých urgencích implementuje protokol A301 pro přenos Tracklogu do PC. Takže se tento přístroj konečně stává ofiko použitelným pro deklarování přeletů padačkářů, rogalistů .. a vůbec je tato GPS konečně využitelná jako zdroj "důvěryhodných" dat o pohybu …
Ja myslim, ze finalni bude ale az to odladi a vychytaji. Oregon ma prilis mnoho lidi na to, aby to nechali byt.
Mohli by ale taky udelat novy Wherigo Engin pro Oregon …
No podle mne to amici vubec nechapou co chcete, protoze kdyz se podivate na listing jejich kesi, tak ten ma jen 4 vety a tim padem proc by tam meli bejt ty sipky, ze…
Takze tento problem muze bejt jen u nas a nas je malo.
Mozna bude rychlejsi a lepsi, kdyz do listingu nebudeme psat slohove prace na pet A4
Možná to tak úplně nesouvisí s novým fw, ale subjektivně mi to teď nachytalo velmi rychle satelity resp. změřilo polohu. Nějaké větší testy až po pár dnech. Zajímalo by mě jestli bude dohledání mnohých keší stále "plavat".