Software 3.80
* Added BirdsEye control to profiles.
* Added screen calibration option to Oregon 200.
* Fixed issue changing marine modes.
* Fixed map display problems.
Přímý odkaz
http://www8.garmin.com/software/Oregon_WebUpdater__380.gcd
Software 3.80
* Added BirdsEye control to profiles.
* Added screen calibration option to Oregon 200.
* Fixed issue changing marine modes.
* Fixed map display problems.
Přímý odkaz
http://www8.garmin.com/software/Oregon_WebUpdater__380.gcd
Wau, to je fofr od posledního firmware ![]()
Taky hledim jak rychle po verzi 3.70 :o Hned zkusim. Po instalaci 3.70 se mi Oregon 300 v terenu nekolikrat sam vypnul, tak uvidim jak to bude u teto verze.
Nainstaloval jsem 3.80 a Oregon se teď nedá zapnout. Přitom po připojení k počítači ho vidím, přes WebUpdater mohu nový firmware přeinstalovat. Ale při zapnutí stále stejné - po pár sekundách konec. Ach jo.
tak to sem zvedava co to udela u me…
EDIT: tak to jede jako po masle, dokonce sem si i zkalibrovala displej:D
Už se mi to nějak podařilo rozjet - nevím jak, ale hlavně, že už jede.
S verzí 3,70 se mi OREGON také po určité době vypínal. Asi proto ta blesková oprava.
Jeste by me teda zajimalo, proc zatim pro verzi X00 neudelali ty custom ikonky. Kdyz uz je ma i Dakota…
Tak už jsem taky updatoval, problémy s mapou, které jsem v poslední době pozoroval opravdu zmizely.
Display jsem si taky hned zkalibroval, ne že by to potřeboval, ale z nutkání to zkusit, když už to tam je ![]()
Při prvním připojení po k PC po instalaci a restartu mi nechtěl naskočit (myšleno načíst v PC), ale po chvilce přemlouvání už dobrý ![]()
S posledními fw se mi začalo stávat, že trvá tak minutu, možná i déle, než se Oregon přihlásí k PC… ![]()
Aha! A já myslel, že mi nějak stávkuje počítač. Taky mi to trvá, než pc najde Oregona. Pozoruju to od 3.70
Ikonky me taky se.ou…už je tam mám nahrátý a furt nic. Hlavně že ostatní Oregony a Dakoty to maj.
Potvrzuji pomalou detekci nové jednotky. A taky se mi zdá pomalejší kopírování dat do paměti Oregonu.
Nahráno a připojení k PC téměř hned.
aby to nebylo jako tenkrat(kdyz na nase oregana zapomneli s kalibraci) a nevydavali kvuli tomu novou verzi FW:D
Tak se pomalu těším na příští týden až bude 3.90 a opravěj to pomalé detekování GPS. Nějak nechápu jak to testují než pustěj FW ven. Vždyť tohle je poznat hned. /WinXP En SP3/
A ja si myslel, ze mi odesel kabel. ![]()
No, asi jim to nezpomalovalo. Mně to taky pracuje dobře. WinXP, SP2 + všechny patche.
[color=gray] Tak mne napadá … protože je ten systém tak starý, čistím občas registry (pokaždé, když chci vytvářet video v Pinnacle Studio - ono vyžaduje jak vyčištění registrů, tak defragmentaci disků před každým exportem) … třeba by to pomohlo. Ale je to riskantní operace, kdo neví, ať se do toho raději nepouští.[/color]
Ještě před verzí 3.70 jsem na kartě míval asi 7 nebo 8 různých map a ty jsem měl podle profilů zapnuté nebo vypnuté. Starty nebo připjení byly v pohodě.
Po nahrání verze 3.70 mi Oregon startoval a připojoval k PC cca minutu a půl.
U map, u kterých je předpoklad, že je v nejbližší době nepoužiju, jsem změnil koncovku, aby je přístroj neviděl, zůstala jen Evropa a Topo 3 a ejhle, Oregon startuje do 10 sekund. Stejně tak dlouho trvá i připojení k PC. S 3.70 i teď s 3.80.
Nemůže být tohle příčinou? Mnoho různých map = delší start a připojení?
Taky me to nabiha pomalu (Win7 64bit), nevim co stim zase vyvadej ![]()
Sem zvedavej, jestli kvuli tomuhle vypustej opravu a za jak dlouho.
A ja chu sipky a custom iconssssssssss
![]()
mlogu asi né. Já mám v Oregonu jen dvě mapy a začalo to zlobit až po 3.70