Garmin POMOC!

Koupili jsme si novou navigaci ( http://eshop.dino-m.cz/produkty/garmin-etrex-legend-mapa-cd-topo-50-v4 ) a nevíme jak se do ní dávají souřadnice. V návodu jsem tu nějak nenašla a nebo jsem to nějak překoukla. Děkuju za odpověď!

Já to dělám tak, že dlouze podržím džojstyk :slight_smile:
Skočí tam okno "Uložit bod" a tam mužeš měnit všechny políčka toho bodu, jmého, ikonu, souřadnice atd.
No a nakone potvrdíš OK, nebo ho dáš zrovna NAVIGOVAT

Děkuji zkusím!

zde:

si stáhni přírůčku a koukni se na stranu 19. tam je to popsané.

Ještě je docela dobré si do PC stáhnout program EasyGPS, který umí přes USB posílat souřadnice kešek ve větším množství ihned po jejich stažení z geocaching.com - rozhodně pohodlnější, než je vždy ručně zadávat :wink:

Moc děkujeme za rady. Asi se nám to povedlo. Dííííííííííííííííííííííííííííík!

take potrebuji poradit Pracuji s EasyGPS stahnu si kešky z webu v pohode se mi nactou potom je poslu do GPS Oregon a tam se ulozi jako jeden velky soubor. Odpojim GPS a zapnu ale kdyz se zamerim najednu konkretni ktera byla take v tom celem souboru tak ji tam nemohu najit kde je chyba??? Diky moc Ale kdyz pripojim zase garmin zpetne k pc a otevru ten velky soubor tak mi to ukaze vsechny ty kese v porgramu v pohode. Neco delam spatne jako by nenacetl ten velky soubor Oregon pri zapnuti nic nerozbaluje hend se nastartuje Pomoc prosim.