Tak mne podle vseho v mem Garmin 60 CSx opustil displej. Mate nekdo prosim zkusenosti se zarucni nebo pozarucni opravou u tohoto typu. Netusite pripadne kolik by takovato oprava mohla stat a jak dlouho takovato oprava trva? Dekuji
Skusenost zo servisovanim garminu (na slovensku - predpokladam ze to tak bude fungovat aj v CZ) mam taku ze sa zaplatit poplatok za servis (sumy su rozne, podla modelu) a dostanes kus za kus (aspon to tak fungovalo pred rokom a pol). Islo o iQue 3600 s rozbitym displejom.
Zo stranky slovenskeho garminu:
Firma GARMIN ako jediná ponúka možnosť za určitý poplatok vymeniť poškodený alebo zničený GPS navigátor.
Príklad: Pri dopravnej nehode zničíte GPS navigátor nüvi 350, ktorého cena je 13.990 Sk. Prinesiete ho zničený a po zaplatení poplatku, v tomto prípade 225$ bez DPH (cca 5.800 Sk), dostanete úplne nový!
Výšku poplatku sa dozviete na stránke: http://www8.garmin.com/support/outofwarranty.html
No, zatím mám zkušenosti se záručním servisem docela dobré (mám eTrex Vista), jen to většinou trvalo ten měsíc, takže si člověk musel dát pauzu :-(. Ovšem nejdříve se mi nějak vypínal a špatně ukazoval výškoměr, tak mi ho vyměnili, přitom jsem myslel, že to bude jen nějaká drobná oprava. Podruhé jsem zase jel na kole a při jízdě to nevydržel držák na kolo (vytrhl se šroub), takže GPSka spadla na zem. Relativně se jí nic nestalo, jen nešlo propojení s PC. Opět jsem poslal GPSku na opravu a opět mi GPSku vyměnili.
Aliexpres za cca 390 Kč
etrex 10,20,30
celé pouzdro: