Prodám mapu Garmin Topo Czech, více podrobností zde:
Ona tá update ale taky něco stojí ![]()
Po zkušenostech s několika verzemi TOPO CZ bych hádal, že bude zdarma pouze upgrade na nejbližší vyšší což je tuším dvojka.![]()
Ne, neměla by stát NIC! Po registraci na Garmin by měla být nabídnuta ke stažení verze 2010.
Tak jsem si to ještě ověřil na helpdesku:
Dobrý den,
ano, pokud kód ještě nebyl použit a zaregistrován na nějaký jiný přístroj, budete si po regitraci kódu moci stáhnout poslední verzi mapy na kterou podle kódu máte nárok.
S pozdravem
Technická podpora Garmin
Picodas Praha spol s.r.o.
Evropská 176
Praha 6 160 41
[email protected]
tel: 221 985 465 (466)
Dne Mon, 21 Mar 2011, [email protected] napsal:
> Dobrý den,
> jestli se mohu zeptat, při registraci je tedy nabídnuta ke stažení verze Topo Czech 2010? Nebo je třeba zaplatit nějaký poplatek?
Proto prosím o smazání této nepravdivé poznámky. Děkuji…
Trochu bych se bal, ze podstatne bude "na kterou podle kódu máte nárok"
Kuprum: Prosím, přečtětě si ještě odpověd z helpdesku. Psal jsem jim konkrétní verzi a jejich odpověď:
Aktuální verze mapy je TopoCzech 2010.
Já to nemohu nijak ověřit, zaregistrovat to nemohu, ale sami mi takto odpověděli a já doufám, že nelžou. Podávám jen dodané informace. Můžete si tam napsat sami, jestli si to chcete ověřit, ale nestřílejte tu nějaké nepotvrzené dohady.
E-Ryc: To znamená jestli je PRO či ne. Sami napsali, že poslední verze je 2010.
Update z 1.20 na poslední verzi je vždy ne-PRO… Takto jsem loni zkoušel zaregistrovat jednu doma zapomenutou 1.20 a Garmin mi nabídl ke stažení pouze TOPO 3.1, bez PRO. Později vydali i TOPO 2010, ale na tu už jsem zdarma nárok neměl, uběhla totiž tzv. "ochranná lhůta"…
Jinými slovy, bezplatný update na PRO verzi je možný opět jen z PRO verzí předešlých map. Jinak se musí doplatit těch ±700kč.
Jarous1: Samozřejmě, také verzi PRO nenabízím.
Jinak všem, co to tu tak hezky zaspamovali:
Dobrý den,
v přípdě že není kód zaregistrován a bude registrován nově, získáte poslední verzi mapy zdarma a to aktuální verzi TopoCzech 2010.
V případě že Vám systém sám aktualizaci nepřiřadí, přiřadíme ji "ručně" v našem systému.
S pozdravem
Technická podpora Garmin
Picodas Praha spol s.r.o.
Evropská 176
Praha 6 160 41
[email protected]
tel: 221 985 465 (466)
On Mon, 21 Mar 2011, [email protected] wrote:
> Dobrý večer,
>
> > Bude tedy u této konkrétní mapy v1.2 s kódem t***3 možný po registraci bezplatný přechod na Topo Czech 2010?
> Děkuji a omlouvám se za stálé otázky...
Takže děkuji za zahlcení tématu a odrazení případných zájemců. Moc prosím administrátora o promazání příspěvků nejsoucích k tématu.