Dobrý den,
mám problém s tím, že pokud nahrávám geocache z MapSource do Garmin Vista C (do MapSource je importuju přes exportovaný GPX soubor z GSAK), tak se mi nahraje pouze 50 cachí (aspoŇ to tak vypadá v samotném prohlížení bodů v Garminu).
Přitom, Vista by měla zvládnout 500 bodů, v MapSource jsou také body vidět všechny, jsem na něj hodnej, zkouším víckrát, nadávám. A už opravdu nevím, jak dál postupovat.
Fóra jsem procházel, na geocaching.cz wikipedii, také nic.
Zdravím, mám Vistu Cx, takže se domnívám, že to bude to samé. Pokud otevřeš prohlížení seznamu cachí, zobrazí se jich pouze část a to v okolí místa, kde se pohybuješ. To vše při volbě "Najít nejbližší". Zkus zadat volbu "Najít podle jména" a vyber nějakou, která se ti předtím nezobrazila v předešlé volbě, měla by tam být.
Jo, bylo to tohle. Pak jsem na to už přišel sám, stačil pohled na mapu. Ještě mi teda sem tam, když zadávám body k navigaci ručně, skočí čára šipky při navigaci kousek od středu, a přijde mi, že ukazuje jinam, ale to snad nějak vyladím, při hledání "pokladu" mě to navádí dobře.