Prodám téměř rok starý Garmin Vista HCx. Koupený v ČR (ještě rok záruka). Jsem jeho první majitel. Od prvního dne má na displayi nalepenou silnou folii určenou pro tablety. Skutečně je jako nový. Od února má v sobě poslední firmware (před Garmin Update). Ani jednou nás "nevypek" a nezazlobil, dokonce nás občas vodil i v autě, i když nemluví. V sobě má kartu s předehranou Topo Czech 1.20. Když se podíváte na GC.com, tak rychle zjistíte, že za ten rok nebyl rozhodně nadměrně užívaný. Máme s dětma lovení pokladů jako skvělou zábavu, nehoníme statistiky (tím se skutečně nechci nikoho dotknout). Nabídky, dotazy posílejte na e-mail: iceman.mv"zavináč"email.cz. Pokud bych všem neodpověděl (podle zájmu), tak se na mě prosím nezlobte. Osobně si strojek můžete prohlédnout, vyzkoušet v Příbrami a blízkém okolí. Důvodem prodeje je koupě Oregonu 300, jinak by miláček rozhodně nešel z domu.
A jakou byste si představoval cenu?
Naivně jsem si myslel, že někdo nabídne 5.000,-. Tak navigace prozatím asi zůstane doma.
za 5999 jsem kupoval přesn tuto mašinku pred mesicem s mapou TOPO 2.0 PRO drzakem na kolo, 1GB kartou a veskerym ostatnim prislusenstvim,… věřím že ho máte v super stavu, ale je to na pováženou,.. ![]()
Vždyť už jsem psal, že jsem byl naivní. Vždyť ono se HCxo doma neztratí. Ostatně děti, byť jsou ještě malé, chodí velmi rády za šipkou.
Protože se toto vlákno stalo zcela zřejmě bezpředmětné. Zamykám. Pokud jsem se někoho dotknul, tak zcela neúmyslně.