Garmin Vista HCx - prodám

Prodám téměř rok starý Garmin Vista HCx. Koupený v ČR (ještě rok záruka). Jsem jeho první majitel. Od prvního dne má na displayi nalepenou silnou folii určenou pro tablety. Skutečně je jako nový. Od února má v sobě poslední firmware (před Garmin Update). Ani jednou nás "nevypek" a nezazlobil, dokonce nás občas vodil i v autě, i když nemluví. V sobě má kartu s předehranou Topo Czech 1.20. Když se podíváte na GC.com, tak rychle zjistíte, že za ten rok nebyl rozhodně nadměrně užívaný. Máme s dětma lovení pokladů jako skvělou zábavu, nehoníme statistiky (tím se skutečně nechci nikoho dotknout). Nabídky, dotazy posílejte na e-mail: iceman.mv"zavináč"email.cz. Pokud bych všem neodpověděl (podle zájmu), tak se na mě prosím nezlobte. Osobně si strojek můžete prohlédnout, vyzkoušet v Příbrami a blízkém okolí. Důvodem prodeje je koupě Oregonu 300, jinak by miláček rozhodně nešel z domu.

A jakou byste si představoval cenu?

Naivně jsem si myslel, že někdo nabídne 5.000,-. Tak navigace prozatím asi zůstane doma.

za 5999 jsem kupoval přesn tuto mašinku pred mesicem s mapou TOPO 2.0 PRO drzakem na kolo, 1GB kartou a veskerym ostatnim prislusenstvim,… věřím že ho máte v super stavu, ale je to na pováženou,.. :slight_smile:

Vždyť už jsem psal, že jsem byl naivní. Vždyť ono se HCxo doma neztratí. Ostatně děti, byť jsou ještě malé, chodí velmi rády za šipkou. :slight_smile: Protože se toto vlákno stalo zcela zřejmě bezpředmětné. Zamykám. Pokud jsem se někoho dotknul, tak zcela neúmyslně.