Garmin XT a zobrazení více POI na mapě

Ahoj,
povedlo se mi prostrednictvim Mozigo vyexportovat pozadovane kese do aplikace Garmin XT 4 mobile. Kdyz dam navigovat na prislusny POI, tak je vse v pohode, dokonce to zobrazi na mape i ikonku prislusnou k danemu typu kesky (jako treba na Coloradu).

Co se mi bohuzel nedari - aby se mi zobrazovali i dalsi kesky (POI) v okoli. Vzdy lze navigovat pouze na jedinou a na mape to zadnou dalsi (i kdyz jsou ulozeny mezi POI) nezobrazi. Nema nekdo tuseni, co s tim?

PS: Existuje sice moznost, ze kazdy POI rucne po jednom ulozim mezi Moje Mista, ale to je dost nesikovny…

a kdyz si otevres GPX soubor v mapsource a nahrajes do zarizeni tak ti to taky nefunguje?? me to tak jede, sice se mi na mape zobrazi jen truhlicka a ne ikonka prislusneho typu kese, ale to mi zas tak nevadi

Zkusim to, dik za napad.

Nevim jak u XT, ale u Oregona se toto chovani ridi meritkem mapy. Je mozne nastavit zobrazeni POI od urciteho meritka a pokud je zobrazena vetsi cast mapy, POI se nezobrazuji a zobrazuje se jen bod, na ktery je navigovano. Pripada mi to, ze by to mohl byt tento pripad.

Mam XT nainstalovany, ale pokazdy ho po chvili klikani a nadavani se vztekem vypnu. :slight_smile:

Mam do nej nahrany body zajmu do POI a skutecne na mape videt jsou - ale jen pri priblizeni na 80 metru. Chvili jsem se to snazil nastavit, proklikal jsem toho vic, ale po par minutach jsem skoncil dle odstavce vyse. :smiley:

Ovsem mnou ulozeny bod (predpokladam, ze se ulozi jako waypoint) je videt na mape i pri oddaleni v ramci kilometru. Tohle by taky melo jit vyexportovat, ja to z GSAKu urcite umim - nevim, jaky mas moznosti z Mozigo. Predpokladam ovsem, ze na pocet waypointu bude limit jako u normalnich Garminu.

EDIT: Jo, ja mam 5.00.20, coz vysvetluje ty rozdily. :wink:

Meritkem to neni, to jsem zkousel. Ani tech 80 m nebo bliz/dal to neovlivni.

Zkusim to vyexportovat do .gpx a natahnout to jako "Moje mista", to se zobrazi urcite, jen trefit ten spravny .gpx format.

Co se tyka Mozigo, Geogetu apod., tak v tom moc delat neumim. Pres Geoget lepim statistiky a tim to hasne. V Mozigu se mi povedl vcera vykouzlit export kesi z Linzu, kam zitra jedu. Jinak tyhle programy moc nevyuziju, staci mi Garmin XT jako mapovka a HandyGeo na dohledani. Bohuzel v Rakousku data mit nebudu.

On mozna bude i rozdil ve verzi toho XTcka. Ja pouzivam verzi 4, ktera mi prijde uzivatelsky prijemnejsi a rychlejsi nez verze 5. A je fakt, ze verze 5 ma nektery veci navic - treba podporuje i jiny externi BT gpska nez garminacky. Tak treba se tam POI zobrazuji v pohode

Jdu to prubnout, dik za "napovedu"… :stuck_out_tongue:

Hmmm, tak kdyz to vyexportuju do Mapsource, vse se zobrazi v pohode jak ma - truhlicky. Kdyz to ale odeslu do mobilu do Garmina, tak vsechny body maji najednou souradnice N 48 00.000 E 14 00.000… :-/