Garmin XT Mobile +BT Nokia LD-3W nelze pripojit

Zdravim,
mam zvlastni problem. Chtel jsem pro pritelkyni poridit BT GPS Nokia k telefonu Nokia E65. Nainstaloval jsem ji Garmin Mobile XT, BT sparoval a program (Garmin) ukazuje jak silu signalu, druzice, tak polohu na mape. Problem je, ze spatnou polohu. Poloha je vzdy zaokrouhlena na cele minuty (napr. N 50° 50.000, E 15. 02. 000) a pri pohybu to preskakuje pouze po minutach. I na moji N95 se to chova stejne. Interni ale slape v pohode.

V Handygeocachingu toto BT GPS ukazuje na obou mobilech naprosto presne.

Nemate nekdo s tim zkusenost? Diky za radu

Není něco v tom smyslu v nastavení Mobile? Zkoušel jsem ho na notebooku a tam to fungovalo OK.

Nastaveni jsem v XT projel nekolikrat a netusim, co by to mohlo zpusobovat ci ovlivnovat.

Kdyz jsem to poprve spustil na te N95, tak to na mapovce ukazovalo presne. Pri dalsich pokusech uz ne.

nektere verze Garmin Mobilu XT vyzadovaly pouze Garminackej bt-gps modul.

Tento problem som riesil uz davnejsie, no jednalo sa o telefon s pocestenym firmware WindowsMobile. Stacilo zmenit oddelovac desatinnych miest z ciarky na bodku a frcalo to tak, ako malo. Neviem ale, ci toto na tej nokii nastavis. BTW, kamarat uspesne pouziva N95 8G s GMXT, funguje absolutne bez problemov aj napriek tomu, ze N95 8G nie je podporovana platforma.

Uz jsem to poresil. Tak kdyby nekdo potreboval - problem je ve verzich. Verze 4.xxx zrejme jine nez Garminacke BT gps nepodporuje, verze 5.xxxx jiz ano.

Na sve N95 ale pouzivam nadale verzi 4.xxx kvuli lepsimu ovladani a snazsi dostupnosti funkci, ktere vyuzivam (Moje mista/body).

5.xxx ma neprijemny bug, kdy pri vyvolani "Moje mista/body" se cela aplikace sesype.:@

to asi bude v něčem jiném, mě verze 4.xxx fungovala s modulem nokia LD-3W naprosto normálně..

ted mám nainstalovanou verzi 5.xxx, zkusil jsem ten bug, ale nějak se mi nedaří aplikaci sesypat, jedině mohu poradit v nastavení vyzkoušet displej>jazyk>anglicky

Tento problém mám na své Nokii N82 taky. Dělá to pětková řada Garminu a naše lokalizace. Ve formátu zadání souřadnic se vyskytuje "," (čárka). Pokud je tam . (tečka) bude to fungovat. Pokud budete chtít zadat vlastní bod a ten následně přejmenovat stačí v Menu/Nastavení/Displej změnit volbu čeština na english. Následně vybrat bod z mapy nebo zadat souřadnice a uložit. Pak změnit zpět na češtinu a již nepřejmenovávat jinak app spadne.