GASP - Geoget Mapa CR s puntíkama

Ahoj,
mám problém s poslední verzí GASPu (v1.6.201) … Nejsem si vědom,že bych něco měnil v nastavení,ale z ničeho nic se mi přestaly přidávat puntíky do mapy čr. Vlastně ani nejsem schopen přesně říct,kdy se přidávat přestaly,ale teď při poslední aktualizaci,kdy jsem si v jiném okně náhodou nechal otevřené staré statistiky jsem si toho všimnul … Přidával jsem 9 keší a puntík nepřibyl ani jeden … Jestli to nechodí už delší dobu,to fakt nepoznám,ale je to dost možné …
Vše ostatní chodí .
Neví někdo co by to mohlo dělat?

danhill81: v nastaveni Autostat si zatrhni "Pouzit makro gc.cz nalezy" :wink:

Tak když to udělám,vyskočí během odesíláni statistik tabulka s tímto textem:
"Výsledek nahrání :
akce:nalezy
info:chyba: prihlaseni
data: "

Možnost pouze "OK"

Ještě obrázek toho co to napíše …

Ještě nastavení :

Vypada to, ze se neprihlasi, tzn. zkus znova vepsat heslo na GC.cz.

Napsal jsem znova … Výsledek je stejný … heslo mam 100% správně jak na cz i com … Mám stejné a vepsal jsem je znova obě (nekopíroval)

Mám stejný problém od poslední aktualizace. V množství puntíků to nepoznám, ale chybová hláška je stejná.

Zkuste jeste v menu Pluginech primo zvolit "Geocaching.cz nalezy". Funguje?

Objeví se ta samá chybová hláška. Ve správci pluginů - konfigurace pluginů - geocaching-cz se neuloží ani gcUsername ani gcPassword - zadám, dám uložit, potom plugin Geocaching.cz nalezy zafunguje, při příštím spuštění GASP ve správci pluginů opět nic vyplněno a plugin Geocaching.cz nalezy vyhodí chybu přihlášení.

Máš pravdu,taky mi to tam chybělo,ale pouze jméno,heslo tam bylo … vyplnil jsem jméno a odeslal statistiky.V průběhu odeílání to zase hodí hlášku,akorát v řádku info:chyba: prihlaseni je napsáno info: ok,dal jsem ok a statistiky se odeslali.Puntíky mám snad taky všechny,ale během experimentování už jsem ztratil přehled,takže posoudím až po dalším kešování …
Nicméně,tím jak píšeš "při příštím spuštění GASP" myslíš restart geogetu a znovu pokus o odeslání statistik? … Pak mě v pluginu už jméno zůstalo …
A to jak jsem zatrhnul "Pouzit makro gc.cz nalezy" znamená,že ta hláška s nutností potvrzení OK teď bude vyskakovat při každém odesílání statistik?To je normální ???

Jestli myslíš tohle tak asi ano … :slight_smile:

dnes se mi stalo, že po prvním spuštění Autostatu jsem měl na mapách jen část nálezů - jen okolí Brna. Při dalším spuštění přibylo něco málo v Česku. Až po třetím spuštění vypadá výsledek pravděpodobně.

danhill81: ano, to pouzije to "externi" makro, proto ti vyskakuje ta hlaska.

Jinak co se me tyce, me to zadne alotrie nedela, takze netusim, cim by to mohlo byt.

Ahojte.Vypadá,to,že už tam mám puntíky všechny :slight_smile: … Nevím čím to bylo,ale teď se zase přidávají normálně i bez toho externího makra tak jako dříve.
Ještě bych se chtěl zeptat,zdali by se daly puntíky v mapě nějak zmenšit.Příjde mi,že jsou zbytečně veliké (4pixely?) a překrývají se.Ony se sice budou asi překrývat ikdyž budou menší,ale v mnohých případech by to mohlo pomoci.Jde velikost červených puntíků prosím někde nastavit?
Děkuji.

Velikost puntíků je neměnná. Myslím, že to tady kdysi majitel puntíků vysvětlil tím, že se mu tato velikost líbí nejvíc :slight_smile:

škoda :slight_smile: … i tak děkuji za rychlou odpověď …

Všechno co potřebuju, zatím funguje, tak chci jen poděkovat za přípravu balíčku a návod.