GC a inventář kešky

Mám ve své kešce stále 3 GC v inventáři,ale v kešce už nejsou. Mohu je nějak jako správce kešky vymazat, aby další nálezci kešky nebyli zklamáni? Díky

Je otázka, jak dlouho už tam nejsou. Určitě bych napsal email majitelům, aby označili GC jako ztracený a pokud by se tak nestalo v dohledné době, nereagovali by, pak to udělej sám. Přes léto to bývá problém, ne každý se hned dostane k internetu, ale teď už by to nemuselo tak dlouho trvat…

kdyz kliknes na ty GC, tak tobe jako majiteli kese ve stahovacim seznamu vpravo nekde nahore pribyde volba "mark item missing". tim zmizi GC z inventare.

Jsme na tom uplne stejne, 3 TB zalogovane u nas a v realu nic…:frowning:
Kes je porad na svem miste, zadna ztrata, TB nikde..

Ano, jako majitel to muzes udelat.
Otevti si listing svoji kesky. Klikni na ten cestovni predmet.
A u nej se ti v pravo nahore objevi "Mark item missig." a tlacitko GO.

Ale jeste jsem to nikdy nepouzil. Ale myslim ze je to prave na tohle.
Mozna jeste treba napis majiteli.

Pokud nekdo ten predmet vyhrabe nic se nedeje. Bude pokracovat cestovat normalne dale.

Já už jsem bohužel tento postup použil, dvakrát u svých vlastních TB, které zmizely, :frowning: a jednou u GC, který dlouho (několik měsíců) zůstal zalogovaný v mé keši, ale nebyl tam.

Pokud označíš GC nebo TB jako chybějící, měl by jeho majiteli přijít upozorňující e-mail. Psát mu tedy není ani tak nutností, jako spíš slušností. Koukal jsem, že v poslední době se to i zapíše do historie (viz např. u mojí Rybičky [tb]TB2J0WB[/tb]). Dříve to tak ale asi nebylo. O mých předchozích označeních TB/GC jako chybějících záznam není. Pouze se tam objevilo Recently Spotted: Unknown Location, ale nejde vyčíst, kdo a kdy to udělal.