Koukám, že HaLuMa zapomněl zmínit, že BM členství bude podmíněno shlédnutím desetiminutové reklamy. Po reklamě bude kvíz o obsahu té reklamy a za každou chybu bude přístup k jednomu z listingů odepřen.
Pokud me pamet neklame, tak i dnes plati to "hvezdickove" (1.5 D/T) omezeni pro BM. To neni novinka GC.API.
Ludku, je to informace z GC.API nebo GC.Live, jak je na tvem obrazku? GG mi pres GC.Live ukazuje stale 10000 kesi a ne 16000, to mi ukazuje az API. A kdyz uz ti odpovidam, tak jsem od tebe nekde zahlidl zminku a bete noveho AD (ted to nemuzu najit), ale zatim mi stale moznost aktualizace telefon nezobrazuje.
@Gord: ano, je to z nového API. Tu betu zatím nemůžeš najít, je teprve v první fázi testování, kterou si dělám sám, veřejná beta bude během pár (tý)dnů.
Aha, ja tu zpravu pochopil tak, ze uz by pro betetestery mela byt ke stazeni. V tom pripade je vse tak jak ma byt (jak chces) a moje poznamka je bezpredmetna.
A ten limit na volani api za minutu - jak to bude pri aktualizaci kesi? Kazdou sekundu se auktualizuje jen jedna kes, nebo se behem jednoho volani da aktualizovat vice kesi? Diky za vysvetleni
To zalezi, jak tu aktualizaci budes volat. Pokud treba z nejakeho pluginu budes volat tu aktualizacni funkci jdnotlive pro kazdou kes, pak to bude jedno volani pro kazdou kes. Pokud to zavolas se seznamem kesi (nebo si treba v Geogetu oznacis hromadu kesi a zaktualizujes je), pak se jednim volanim zaktualizuje az 50 kesi najednou.
Mimochodem, ve starem API byl ten limit polovicni. Takze pokud jsi s tim nemel problem doposud, nemelo by te to trapit.