Nevím jak háčko, ale já začínám s protestní hladovkou!
Jestli to nevidím jen já, tak se zdá, že došlo po upgradu k oficiálnímu propojení GC.COM a FB - viz hodnocení vpravo nad atributy. Bohužel více to neprozkoumám, neb jediná sociální síť, kterou používám je beerborec;)
FUJ FUJ FUJ FUJ !!!
Celá ta "oprava" včetně snad skoro všech "novinek" stojí za houby, ale tohle je vážně humus největší !! Fuj!
scriptík do chromu by se mě líbil, i když je fakt že to není úplně ono, protože xichtbook bude žít dál …
edit - kdybych si měl mezi těmi weby vybrat, nechám žít finálky.com a fckbook pošlu do kytek !!
Já jsem asi jeden z mála v tomto vlákně, kterému FB nevadí, tak snad se hned nezačne s kamenováním:)
Co se týče této novinky, tak na ni koukám rozpačitě. Je tu vidět jasná snaha GS, aby nalákal další lidi na geocaching a to díky tomuto "udělátku" jde lehce dosáhnout. FB je fenomen a tak chtěli zadara reklamu i na něm.
Na druhou stranu vím o dost kačerech, co používají FB a tohle "líbí se mi" může fungovat jako jednoduchý způsob, jak upozornit na nějakou pěknou keš. Sice mu máme bookmarky, které taky fungují na vyfiltrování pěkných keší, ale přiznejme si to, jak často je podíváte ke kamarádům, co za novou kešku tam přidali… takže přece jen tohle "líbí se mi" může fungovat trcohu lépe, že se hned dovíte o nové pěkné keši.
Toť můj názor, dá se na všem najít i nějaké to pozitivum, ne
No a třeba to je účel…Třeba to je nějaká jednoduchá obdoba bodování kešek tady na gc.cz. No a proč vymýšlet a dělat něco nového, když se to dá neveřejně propojit s facebookem…
Ikdyž je to fuck…Ikdyby se to na profilu objevilo. Nebudu držet hladovku, na blití mi z toho taky nebude a adblock taky nepoužívám…
Nevidím na tom vůbec nic závadného a zavrženihodného.
Mě by zajímalo u těch co tu proti tomu tady tak bučí, jakej maj vlastně důvod?
Nechapu, proc nektere z nas tak pobourilo propojeni s Facebookem. Osobne ho taky nemam rad, ale uvedomte si, ze lidi kteri sedi u Facebooku nebo jine socialni site a vylevaji si tam sve city a pocity - tihle lide rozhodne nevstanou od pocitace a nepujdou behat s GPSkou po venku
Mně bučí především žaludek;) Solidně rozjetá hladovka (nestihnul jsem se nasnídat) je dost v ohrožení..
Mě vadí především další prvek na stránce listingu, možná jsem paranoidní, ale postupné plížívé přidávání odkazů formou "vaření žáby" mi prostě nesedí, fejsbuk nefejsbuk.
Když to shrnu: 1/odkaz na FB 2/hnusnej (minimálně rušivej) horizontální banner před logy(doufám, že časem zmizí) 3/odkaz na nejbližší hotely (byť nefunguje)
Tak čekám, až při dalším upgradu tam vpravo nahoře bude ještě my space, twitter atd. dole nearest pubs, hotspots, hospitals, public libraries atd…
Odkaz na FB kvůli hodnocení je dost samoúčelnej, kdyby chtěli interní hodnocení keší, dávno ho mají (stejně jako kdysi neměli systém atributů, který převzali, stejně jako počty found it, dnf atd - vše to bylo původně vytvořeno třetí stranou a následně zaimplemetováno).
Takže asi tak.
PS: Objevil jsem po upgradu i pár pozitivních změn. Tady ventiluji jen ten FB.
Vše má svou chvíli, každá věc pod nebem má svůj čas:
Je čas rodit se a čas umírat, čas sázet a čas sadbu vytrhat,
čas zabíjet a čas uzdravovat, čas bořit a čas budovat,
čas plakat a čas se smát, čas rmoutit se a čas tancovat,
čas házet kamení a čas kamení sbírat, čas objímat a čas objímání zanechat,
čas hledat a čas pozbývat, čas chovat a čas odmítat,
čas trhat a čas sešívat, čas mlčet a čas povídat,
čas milovat a čas nenávidět, čas boje a čas pokoje.
Kazatel 3:1-9
A také je čas sedět u počítače a čas jít ven Lidi, které potkáš s GPSkou běhat po lese, jsou nezřídka titíž, které jindy potkáš v kvádru při obchodním jednání a dokonce k tomu mnozí stíhají i sociální sítě a diskuzní fóra.