Nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že GC.com jde v poslední době do kytek.
Pocket Query
V úterý tady v okolí vyrostlo pár nových keší a chtěl jsem si poslat PQ s nejbližším neodloveným. Jenže ouha: PQ se označila jako odeslaná (čas byl tučně, zaškrtnutí přitom zůstalo, zmizelo až druhý den), čas se nastavil na 10/6/2009 12:00:00 AM a nic. Tak, asi se něco rozbilo. Udělal jsem kopii PQ, povolil ji a … zase nic. Stejné datum a čas (12:00), přitom to bylo o půl hodiny později. Povolil jsem tedy PQ i pro následující den a to už naštěstí došla… (pro rýpavé: za svůj mail ručím, je na vlastním stroji)
Weekly Newsletter
Týdeník z GC.com pravidelně nečtu, ale čas od času jsem se podíval na plánované eventy a připomněl jsem si nové krabičky. Hm, Akátová věž, tam jsme byli před měsícem kvůli jiné keši, klik, proč jsem na nějaké krabičce na Zélandu? Pár dalších pokusů končí velmi podobně…
Proč hned GC.com posílat do kytek?
Všechno sem tam nefunguje, stejně jako GC.com
To že se někde vloudí chybička je celkem normální jev, hlavně v případech, když za tím stojí lidský faktor
To že přestane fungovat PQ, nebo že jsou ve Weekly Newsletter chybky může být přece jen pidi chybka v kodu, nebo něco podobného.
A pokud si pamatuju, PQ mi za posledních pár měsíců fungovalo báječně.
Tak proč kytky?
P.S. ještě když se tak dívám na nový Weekly Newsletter, mají ho udělaný úplně nově, nové rozložení a podobný blbinky, takže myslím že na nějakou chybku může dojít
Nechápu proč by kvuli pár chybám, které se nevyhnou ani těm nejlepším serverům, se měl GC.com posílat do kytek. Jak říkal pan Kozelka na prumce: jsou věci mezi nebem a hlavní sběrnicí.
Asi v tom bude nějaký kouzlo, že? Překlepy bych opravdu neřešil, pokud nejsou zásadní…
Může mi někdo osvětlit na co jsou "Offline pocket query" a jak se to používá? Nějak jsem nepochopil smysl, co to má dělat.
Hlavně do toho Weekly newsletteru přestali u nových keší uvádět kraje, což byla největší výhoda toho nedávného rozparcelování ČR. Takže jsme si to užívali sotva měsíc.
Teď už se zase dozvím jen to, že 150 km SZ je nová keš, ale jestli je ve Všetatech (což mě zajímá) nebo v Jizerských horách (což mě nezajímá) už z toho nepoznám.