GC.com kraje

Zdravím,
chtěl jsem se zeptat, jestli je něco nového z GC.com ohledně hromadného přiřazení krajů?

Jarda

Protože se začínají množit dotazy na reviewery a kolega TTR nemá v poslední době tolik času, aby stíhal publikovat, vyřizovat desítky Needs Archived logů a ještě odpovídat zde na fóru, rozhodl jsem se mu i přes svou zásadu se zde neprezentovat, pomoci.
K dotazu - prozatím se neděje nic. Jenn z GS, která má toto na starosti, nám zatím nic nepsala, takže budeme muset znovu urgovat.
Jinak ale v nejbližších dnech dojde k rozdělení krajů mezi české reviewery, takže s lokálními problémy se budete moci obracet přímo na konkrétní osoby.

A budeme mit svobodnou volbu reviewra, nebo nekdo dostane kamarada ktereho osobne zna a jiny bude mit jen tajemnou osobu v cerne kapi ? :wink:

a věkem 0

Obávám se, že to možné nebude :wink: Revieweři si přednostně vybrali kraje, ke kterým jsou nějakým způsobem vázáni, takže např. Jihomoravský zřejmě připadne mně osobně.

Urgence na GS proběhla 1.září, tak uvidíme, asi toho mají stále dost. No doufám že se nakonec neukáže, že nastavení do DB by nebylo pro ně tak jednoduché jaké to v SQL je (něco o tom vím :)), to by mě po přípravě naštvalo… Zatím čekám.
Ohledně rozdělení krajů - jak píše kolega DarkLord, dělení je samosebou více než vhodné, no a fakt, že dotyčný daného reviewera nezná odobně, to není přeci důležité, Guidelines jsou nějak postaveny a kamarádčofty na tom nic nemění. Navíc u lidí jako je Auťáček, kteří v minulosti rádi pravidla obcházeli a pak se obouvali do reviewera přímo (haggaeus i já bychom právě v případě Auťáčka mohli vzpomínat…), je anonymní reviewer jen výhodou, obouat se do někoho koho nezná fyzicky zkrátka není tak lukrativní, že :).
Zatím tedy prosím o trpělivost, po rozdělení krajů resp. nastavení stávajících keší od GS (to spolu nutně nemusí časově souviset) se ozvu tom pinned vláknu o krajích.