GC.com nepřičetl včerejší nálezy

Včera jsem po zalogování čtrnácti keší zjistil, že geocaching.com mi ani jednu nepřičetl do celkového součtu. Už se mi to občas stalo, ale dřív to bylo za pár minut nebo za pár desítek opraveno. Teď je to už čtyřiadvacet hodin a stále žádná změna.

Jste teď někdo ve stejné situaci? Pokud ne, tak bych to asi už někam nahlásil.

U mě teda všechno v pořádku (ten jeden včerejší nález)

Dnes jsem odlovil pět pěkných kešek a bez problémů je i zalogoval s okamžitou odezvou … bez problémů. Jen se mi server zdál poněkud línější než obvykle, což bych ale spíš přičítal zřejmému počtu přihlášených kačerů …

své čtyři včerejší jsem logoval až teď, protože jsem se dřív na net nedostal, a mám je dávno v pohodě přičtené

Také jsem logoval v neděli večer dvě kešky a obě v pohodě. Jen status bar měl asi 10 minut zpoždění, u logu se mi načetl počet ihned.

já logoval včera kolem 18:00 a všech 14 keší mi to přičetlo..opět trochu spoždění měl status bar, ale jinak v pohodě

na obnovu, aktualizaci toho status baru stačí obnovit (F5) stránku s nálezy jinak se to tahá furt z browserové cache (Firefox). Jinak včerejšek mám taky přičtený

někdy to F5 nestačí..ale myslím si že je to fuk..prostě to chvilku potrvá mno

Zkus Ctrl-F5

Už se mi v minulosti párkrát stalo, že gc.com po zalogování kešky nepřičetl (nejenom do statusbaru, ale i v seznamu byly bez "fajfky". Vždycky se to do druhého dne nějak spravilo.

Taky mám tu zkušenost.
Na tu Moravu ta data nějak nedotečou nebo co … :slight_smile:

Ne, Ctrl + F5 nestačí. Taky se mi to párkrát stalo, ale teď už to trvá dlouho. Mám tam 1168 a mám mít 1182.

Zajímavé je, že když teď zaloguji nějakou keš, tak se hned objeví jako 1169. Takže těch čtrnáct sobotních je někde ztraceno. Napsal jsem na support Groundspeaku, uvidíme.

Marku nepomohlo by smazani tech logu a zalogovani znovu? Sranda by ovsem byla, kdyby ti to pri mazani zacalo ubyvat.

No vcera jsem cetl na foru gc.com ze udelali zmenu a u nebudou tolerovat vice nez 5 nalezu za den a ze en co chce hromadit body tak ma smulu, takze tak…B)

To jsem cetl taky, ale nechtel jsem to Markovi na plnou hubu rict.

Chápu to tak, že když najdu víc jak 5 keší, tak šlus…Takže pak jedině logovat cache ve více dnech.

tak to je dost drsný - body nehromadím, jezdím na kole a stejně jsem jich našel i 7 za den.
Je pravda, že stačí ty navíc zalogovat až druhý den… horší to mají ti co jich mají třeba 8 každý den - ti to dologují jedině až omarodí :slight_smile:

Ano tak to bohuzel je, gc.com chce radeji kvalitu a poradne zazitky nez kvantitu…

Tak to jsem rád, že jsem ztratil GPSku. Bez ní je to hledání teprve ta správná kvalita. :wink:
A do limitu se zatím vejdu. :smiley:

Ma to znamenat ze neni mozne v jeden den provest vice jak 5 logu, nebo ze neni mozne mit vice jak pet logu se stejnym datem?

V prvnim pripade se logy daji provest jiny den zpetne, ale je to zbytecne prudeni hledacu.

Ve druhem pripade si budou hledaci vymyslet fiktivni datum, coz je snad jeste horsi, protoze nebudou sedet logy s logbookem.

Tohle fakt vymyslel nekdo hlavou? :o