GC do Finska

Ahoj, o víkendu jsem v Českém krasu vyzvedla coin, který má putovat pouze ve Finsku a přitom už dost dlouho bloudí v ČR. Nechystáte se někdo v dohledné do Finska či někam tim směrem? Ráda bych ho odsud vysvobodila. :slight_smile:
Předávku bych mohla uskutečnit v Praze či Kladně a okoli.

Jde o tento coin: [gc]TB1G0AM[/gc]

Rozhodně není vhodné zveřejňovat kód ! Jistě by stačilo napsat, že se jedná o OH2TH’s Signal Geocoin - Finland #5

Nezverejnil jeho trackovaci cislo, ale velmi spravne jen public reference number. Nikdo si ho jako doscovered tedy nezaloguje. Vyzkouseno :smiley:

Prosim jen reakce k tématu, díky.
Mam o neco vic nalezu než příspěvků tady na fóru, takže dle zdejší definice doufám nejsem kačer teoretik a vím co dělám :smiley: Trackovací číslo bych sem nedala, to bych se majiteli GC misto plánované pomoci pěkně pomstila. :wink: Diky LuLukovi za vysvětlení.

Ahoj, za cca 10 dni jedeme na par dni do danska - kodan, s vyletem do svedska - molmo, takze pokud bys chtela, muzeme jej posunout aspon tam. prevzit si jej muzeme v praze.

Já osobně se do Finska nechystám, ale na geobrnění jsem mluvil s Drastakem a dark.metalswampem a ti říkali že do Finska pojedou, takže po domluvě určitě budou ochotni

Kdyby jste geocoin nemohl udat, tak vyrazim do Finska koncem srpna nebo za mesic do Danska. Moc rada ho popovezu.

Děkuji všem za odpovědi a nabídky, momentálně mám již jednu předávku rozjednanou. Tak snad to klapne.

Promiň omlouvám se.