GC do USA

Před nedávnem se tu objevilo téma, týkající se odvozu GC a TB do USA. Bohužel už to není aktuální a dotyčný odcestoval 21.4. Mám u sebe GC, který patří majiteli v Irsku a ten se mi dnes ozval s prosbou, abych ho z České republiky dostal nějak do USA, kde má plnit své poslání. Bohužel tím směrem nemám rovna cestu :), ale využívám toto fórum a ptám se přítomných, kteří plánují cestu do USA, zda bude někdo ochoten tam minci vzít a vložit do nějaké keše.

Ahoj,
jedeme tam v sobotu ráno (30.4.). Jsme ale z Prahy, máš-li nějaký nápad, jak minci k nám dostat, napiš, prosím, přes gc profil.
Jirka

Bylo to moc narychlo, takže jsem to nestil. Poptávka stále platí. Pokud někdo jedete do USA, ozvěte se. Díky!

ja tam pred asi deseti dny dva coiny posilal postou.. a doruceni probehlo v pohode

skoda zes nerek driv ted jsem se vratil

Ahoj, jede v úterý. Pojedu z Olomouce do Prahy, takže jestli nějak zvládnem předávku, není problém.

Nemá to smysl. Svůj TB jsem nechal odvézt do USA - a prvni log po uložení v USA - "uz je zpatky doma…" To fakt nas… - naštve :frowning:

nebrec :slight_smile: - priste to dej nekomu vic spolehlivemu - aspon ti ale neco nacestoval :-)))

No, mě je celkem jedno, kolik nacestuje, ale chtěl sem, aby se podíval někam, kam já nemůžu… :frowning: Ale snad alespoň druhý TB zůstane chvíli v zahraničí, už je na cestě, taky do USA…

no vidis jak si to nakonec zaridil

neboj urcite tam brzo pojedu znova - kdyztak pak dam vedet

Sigma1 neni na tebe nejaky kontakt? Odkaz na tvuj profil na gc.com nefunguje a nemas vyplneny zadny email apod.