Zdravim,
buď jsem blbej nebo slepej, ale už jsem strávil pul hodiny sháněním přehledu možných proměnných pro export a nikde jsem nic neobjevil. Našel jsem pouze starý seznam s podtržítky (jako např. GC_ID, GC_Author…) a to ještě ve vlákně tohoto fora nikoliv v dokumentaci. Jak jsem vypozoroval, podtržítka se změnila za tečky (jako GC.ID, GC.Author…), jenže když zkouším v makru použít GC.IsDisabled, tak mi program to makro ani nenabídne, nejspíš proto, že taková proměnná vůbec neexistuje. Poradí mi prosím někdo, jak získám stav kešky?
Děkuji velice.
Super, díky za ten odkaz.
Kdybych ještě mohl požádat, jak docílím toho, aby mi to do výstupu dalo např. "1", pokud je keška disablovaná?
Potřebuju exportovat ve tvaru:
GC.ID + ";" + GC.IsDisabled +CRLF
čili místo toho GC.IsDisabled, aby se tam uvedla jednička, pokud je keška disablovaná a nula, pokud není. Díky moc a služebníček
Od toho mas primo v Geogetu zabudovany editor skriptu. Ten se totiz od normalniho textoveho editoru lisi nejen ve grafickem zvyraznovani syntaxe, ale hlavne take v onom kouzelnem tlacitku "kontrola syntaxe".
Pekne ti to projede cely skript a rekne, kde je jaka chyba brani prekladu.
No, ze by to zvyrazneni syntaxe bulo nejake extra, to tedy ani moc ne. Zvyt\raznuje jen komentar a konstatnti texty. Tim zvyraznovani konci (nebo ho nemam spravne nastavene?) Zadna klicova slova, … Ale uz jsem to nekde psal - chapu, ze toto nema byt plnohodnotny editor, ale jen jakasi pomucka.
EDIT: a s temi stredniky se peru v pascalu vzdycky, kdy me neco jednou za cas prinuti s nim pracovat. - Neni to muj oblibenec
Zvyraznuji se klicova slova pascalu, zvyraznuji se i hodnoty konstant (cisla, stringy). Vlastne jedina vec, ktera zvyraznena neni, jsou identifikatory a operatory. A tou absenci zvyraznovani jsou vlastne taky zvyrazneny v te zaplave zvyraznenych veci kolem.
Kod v tom editoru vypada prakticky stejne, jako vypada Pascalovsky zdrojak v Delphi. Ba dokonce jsem tam zcela sobecky nastavil i ty barvy, ktere ja sam rad pouzivam.
V tom pripade je skoda, ze clovek nevi, jak prislusne funkce vyvolat. Napriklad takove vyhledavani mi pro praci se zdrojakem citelne chybi, standardni CFRL+F nedela nic.