Pravděpodobně máš špatně nastavenou proxy v Internet Exploreru. Jestli se nepletu, GG pro přihlášení využívá IE a tudíž v něm musí být správně nastavená proxy.
[i]1. nastroje -> nastaveni
2. zalozka: ziskavani dat. Na ni klepnout na ‘pridat…’
3. Pojmenovat novy profil, treba Gclive
4. vybrat druh profilu na "Prime stahjovani z geocaching.live"
5. Dole v policku filtr zadat nazev PQ, ktery chcete stahnout. Muzete pouzit vice nazvu najednou, staci je oddelit carkou. Muzete pouzit i zastupny znak . Takze kdyz tam date treba auto, pak to bude tahat vsechna PQ, jejichz nazev zacina na ‘auto’.
6. Potvrdit OK.
A je to. kdyz pak date volbu stahnout a importovat PQ (ma i ikonku na taskbaru), tak poprve si vam to rekne o prihlaseni ke gc.live, a pak uz to zacne tahat. Priste to uz s prihlasenim nebude otravovat.[/i]
Tyhle instrukce jsou pohřbené v diskusi někde u GG 2.6.0
Pokud to takhle máš, tak by se to mělo zeptat na heslo a přihlásit.
OT: Problém je, že dneska už se do smajlíků nepíše ta pomlčka, se kterou byly původně vymyšlené… A spousta editorů už je dokonce nastavená tak, že v těchto 3 znacích : - ) ani smajla nepozná…
Ono se s tim prihlasenim dela moc velka veda. Geoget je chytry, takze jakmile chces pouzit nejakou gc.live funkci, tak si sam rovnou o to prihlaseni rekne. Ta funkce na samostatne prihlaseni se hodi vlastne jen tehdy, pokud se chces natvrdo prihlasit pod jinym uctem, nez jsi doposud prihlasen.
Zjistovani, jestli jsi nebo nejsi prihlasen, se ale dela spatne. Ja to totiz nemam jak zjistit. Ja jen zjistim, jestli mam ci nemam accesstoken, ale jestli je ten accesstoken platny, to zjistim az tim, ze se pokusim o volani nejake API funkce a budu zjistovat, jestli mi to nevratilo chybu. Jenze to by vyzadovalo uzivatelem nevyzadanou komunikaci s API, a to by se nikomu nelibilo.
Musim rict, ze casto zasnu, na jakych pitominach se vy, uzivatele, zaseknete. Jedni uzivatele pouzivaji uplne nelogicke a neprivetive slataniny a jejich autory malem nosi na rukach, a jini mne tu tepou za prkotinky.
Ahoj
Nejak se mi to v haku stale nedari rozbehat.
Proxy mam v geogetu nastavenou a aktualizace pluginu chodi bez potizi.
Jedna se o nejake "exoticke" porty?
Mame dost restriktivni firewall,takze bezi jenom HTTP a FTP,jinak temer nic.
Tak jsem si nejak myslel ze prihlaseni ke GC.Live bude normalni HTTP dotaz.
Doma mi to chodi bez problemu.
HTTPS funguje.
Kdyz zaskrtnu prihlaseni pres browser naskoci nejprve v browseru nejprve prihlasovaci okno a pak potvrzeni. Po stisku "Allow access" to padne do chyby "http://localhost:54545/oauth/....blalbla dalsi spousta znaku" a
Connection to 127.0.0.1 Failed
Nejak to moc nechapu.
To prihlasovaci okno v Geogeu je embededIE, takze tam se nastavuje proxy zvlast. Podivam se, jestli v tom nastavoivani nemam nejakou chybu. Jinak Internet Explorer ti funguje spravne?
hmmm…tak se mi to konecne podarilo.
Jenze jsem musel nastavit MSIE jako vychozi browser.
Potom se pri zaskrtnutem pouziti externiho prohlizece podarilo prihlasit.
Neprijemne,ale aspon nejak to funguje.
Budu delat jeste dalsi pokusy.