Zdravím,
udělal se mi update Firefoxu a nějak mi přestala fungovat mapa kešek na GC.com webu.
Kdysi jsem tu nějakou podobnou otázku zahlédl, ale nějak jsem se k ní nedopídil…
Čo s tym mam robit, aby mi ta mapka jela, prosím? ![]()
Zdravím,
udělal se mi update Firefoxu a nějak mi přestala fungovat mapa kešek na GC.com webu.
Kdysi jsem tu nějakou podobnou otázku zahlédl, ale nějak jsem se k ní nedopídil…
Čo s tym mam robit, aby mi ta mapka jela, prosím? ![]()
Stlač CTRL+Shift+Delete, čas nastav na všetko a zaškrtni iba vyrovnávaciu pamäť, potvrď.
díky… nevím co je to za fintu, ale funguje to ![]()
Muzete vysvetlit pro pocitacovou blondinu, co to zaklinadlo "Stlač CTRL+Shift+Delete, čas nastav na všetko a zaškrtni iba vyrovnávaciu pamäť, potvrď " znamena?
Že máte vymazat vyrovnávací paměť (cache) Firefoxu.
btw: není to blondina, ale blondýna.
Dekuji.
Ono uz jaksi samo dnes odpoledne objevilo :).
Taky dekuji za blondYnu ;).
Co se týka Firefoxu…nevíte někdo co je to za šotka- Přihlásím se pod svým nickem na gc.com, jdu do map. Chvíli brouzdám a STÁLE mám zaškrtnutou volbu zobrazení vlastních nálezů smajlíkem. Po čase se posunu po mapě, nebo změním přiblížení, ta se refreshuje a smajlíky zmizí, nahrazené normálními symboly pro kešky. :-/ Díky předem případně za připomínky.
U mne se to deje taky, ale nepricital jsem to prohlizeci, spis platnosti nejakeho cookies. Zatim to resim zkopirovanim linku vlevo dole a znovunactenim…
Ja pouzivam Operu a deje se to take. Neni to treba nejake bezpecnostni odhlaseni?
Fakt nevím,ale přihlášený zůstanu, neodhlásím se… Jen musím refreshovat celou stránku (F5),aby se to opravilo… A není to tak dlouhá doba..