GC na Kubě

Zdravím,

v dubnu letím konečně na dovolenou na Kubu. Snažil jsem se s pomocí své GPS a vyhledávání na na GC.com najít nějaké kešky, ale nemůžu najít nic jiného než "Cuba libre" a protože jsem na tom s angličtinou tak jak sem, mám z překladu hintu dojem, že mě při odlovu můžou zavřít [:|]

Sem opravdu tak neschopnej, nebo to tak opravdu je?

takovy veci se pekne hledaj na Geocaching google maps-staci uzit odkaz Hide & Seek a cache a pak search with Googla maps. Pak zadas do hledani napr. Havana a uz jses na Kube. Primy odkaz s nastavenu mapou na zapadni Kubu zde, zbytek si dohledej posunem mapy. Jinak je fakt, ze primo na Kube je prd (krome tebou zminene Cuba Libre je uz jen 5 cachi pri vychodnim pobrezi Kuby), lepe jsou na tom okolni ostrovy jako Jamajka atd. No ale to uvidis z mapy sam. Jo a naraz muze mapa zobrazit 20 cachi, je-li jich vice, je nutne prestrankovavat seznam vpravo ci zvolit vetsi priblizeni mapy.

Díky. Já hledal tak, že jsem na svý GPS našel střed Kuby, zapsal souřadnice na Hide & Seek cache a zkoušel radius. Při 175 mil mi to našlo právě jenom Cuba Libre, ale už to tam cpalo Floridu :)

Ještě by to chtělo předtím nachytat nějaký TB nebo GC ať se trochu proletěj. Zase na druhou stranu nevím, jestli mi majitelé poděkují, protože na Kubě to s GC opravdu moc živě nevypadá. Fakt je ale ten, že u keší jsou normální logy, resp. ne příliš staré 

Nejlepsi bude napsat majitelum dotycnych GC a TB a dat jim moznost se k tehle moznosti vyjadrit.

To "busted" tam nebude ve smyslu zatčení, spíš jako prozrazení. :)

Prostě pokud tu skrýš nechtěně proflákneš, autorovi nebude vadit, když si tu pikslu odneseš. Pravděpodobně se to tam hemží turisty.

Anebo pokud tu skrys prozradis, autorovi nebude vadit, kdyz si to odneses [6] 

Díky za radu [;)]

Snad si jí nebudu muset nosit domů [:)]

Mě ještě napadá, je možný, že by někdo měl takovej zájem poslat svůj TB/GC tak daleko, že by mi ho dal, abych ho tam odvezl? Já bych se klidně někde sešel. 

Hele Carlos, už jsi měl tu možnost vysvětlovat nějakému policajtovi "já tady jenom hraju takovou hru, víte"? Vzhledem k tomu, že na Kubě se prakticky nesmí ani fotit, doporučuju naučit se výše uvedenou větu španělsky, spolu s větou "jsem cizí státní občan a ne, opravdu nechci do vězení bez právníka" [;)]

Jinak v mých začátcích mi volal bývalý spolužák, toho času nadstrážmistr, zhruba ve tři ráno a hovor probíhal zhruba takto:

ON: Nazdar padouchu, co děláš?

JÁ: ???

ON: Nespíš?

JÁ: ???

ON: No, hele, to je teď jedno, potřebuju info… Hele, existuje nějaká jako hra s GPS, nebo je to blábol?

JÁ: (…už jsem mezitím pochopil, že se mi to nezdá, opravdu nezdá, jsem vzhůru a telefonuji): No, jo, jasně, geokešing… vo co jde?

ON: Ále, my jsme tady na mostě (Nuseláku) sbalili nějakýho drbana, co se tu motá po silnici a sápal se na zábradlí. Jenže on tvrdí, že není skokan, ale že tady hledá nějakej poklad  s GPS. Tak jsem si na Tebe vzpomněl, že jsi stejnej blázen.

JÁ: No, tak v tom nekecá…

ON: Hele, je to na Tobě…

… nakonec nočního lovce pustili, stejně by kolem toho měli papírování.

Přišlo mi to tenkrát neuvěřitelně vtipné [:D]

Tak pokud to nebyl nějakej kačer, co se chtěl zabít, že nic nemůže najít, tak supr [:D]

Myslíš, že s "Hastala victoria siempre!" si nevystačím???  

Pokud bys nejaky jiny GC nesehnal, tak tu mam volny Saman GC. Jsem z Prahy

Tak pokud bys ho chtěl dostat na Kubu, tak se ti ozvu koncem března, jestli to ještě platí. [;)]

Cuba Libre jsem odlovil se stotisícovým manifestujícím davem v pozadí. Není to tak těžké, cache je na pozemku (zahradě) amerického hotelu, do kterého se dostaneš jako cizinec snadno přes recepci. Nikdo si mě nevšímal, všichni sledovali tu manifestaci, včetně několika televizních společností v bezprostřední blízkosti. Cache tenkrát nebyla v dobré kondici, rozbitá krabice bez víčka, jenom v igelitu, TB ani coin bych do ní tenkrát nedal, ale to se zřejmě změnilo.

Jestli se dostaneš do Viňáles (doporučuji), je tam ještě zrušená Jardín Paraíso, kterou  jsem já i jiní nenašli, autor jí archivoval, ale vzápětí jí někdo našel a zalogoval. Také byla cache  na  Varaderu, zdá se, že také zmizela. Ty cache na  jižním  pobřeží  jsou na Guantanámu,  to by byla dobrá bojovka :-)

Pěknej pobyt, Kuba je krásná a mojito lahodné!