Našli jsme GC a její nález jsem řádně zalogovala, umístili jsme jí do další keše, a při logování jsem tam umístila i GC. Spletla jsem si ale datum a proto jsem log smazala a chtěla jsem zalogovat znovu se správným datem.. bohužel ale už nemůžu znova umístit GC.. neotvírá se mi na to dole ta tabulka. Takže v mém profilu jí pořád mám jako neodhozenou ale na té nové keši už je zalogovaná. Když se podívám přímo na tu GC přes její kód v trackables… tak už je na tom novém místě, ale já jsem pořád jejím vlastníkem.. i když fyzicky už jí nemám.. tak nevim co s tim.. Můžete mi někdo poradit? Díky.
Smazani logu nezrusi vlozeni - ten coin stale je v kesi labyrintarium, byt posledni viditelny log ma z Everestu.
Zkus geocoin z labyrintaria vyzvednout (normalne zalogovat vyzvednuti na strance coinu), pak napsat ke kesi poznamku (se spravnym datem) a coin tak vlozit.
Jeste rada pro priste - pri chybne zvolenem datu neni treba nic mazat. Na strance coinu, TB i kesi mas u svych logu moznost "edit" - tam jde zpetne upravovat datum.
tak to pomohlo, hrála jsem si s tím včera celý večer a pak už jsem do toho nechtěla vrtat abych tam nenadělala víc škody… už je to všechno tam kde má být.