Seznam změn v poslední verzi: 0.1.1.10 (02.5.2013 23:39:58)
Přesun dočasné složky pluginu
Oprava názvu pluginu
Grafická nadstavba pluginu - výběr data, psaní logu
Diakritika v logu
Automatické aktualizace přes GeoGet
Návod: (se po úpravě taky trochu zjednodušil)
Stáhnout, nainstalovat
Pluginy -> Nástroje (Tools) -> GC/TB Discover
Vyplním text logu, datum
V případě, že si čísluji discovernuté TB/GC - doplním do logu %COUNT%, zadám počet již zalogovaných trackables
Zadám trackovací čísla k zalogování
Kochat se, popřípadě začít psát příspěvek do fóra, proč to zase nejede, nebo SZ s problematickým kódem…
Příklad kódů:
PCxxxxx
TCxxxxx
xxxxxxx
dalsikod
dalsikod
POZOR!! Plugin využívá GeoJarry, což je proti pravidlům která jste odsouhlasili při registraci na gc.com
Zase snad nikoho nezabanovali skrz jeho používání…
satan: Pořadí dynamicky generovat nejde, ale dodělám to klidně, je to jeden řádek kódu
pajase: co ti KONKRÉTNĚ nejde.. Máš aktuální geojarry plugin? Nějak sem neřešil závislosti
Ono to relativně jde dodělat tam i Grab it a retrieve, ale toto bylo spíchnuto za půl hodiny večer + po volnejch chvílích v matice a ostatních předmětech
Dal jsem zkontrolovat aktualizace a napsalo to, že je vše OK, ale nevím, kde nastavit datum a v texťáku jsem to napsal XXXXXX, kde XXXXXX je trackovací kód.
V texťáku napíšu trackovací číslo a uložím ho. Pak kliknu na plugin discover, otevře se okno, kde vyberu ten uložený soubor, odkliknu tvojí hlášku a napíše to, že geoget pracuje a dlouho se nic neděje.
Uf … v GG jej mám naisntalovaný, dokonce nastavený den, delay i text … ale nevím jak jej sakra pustit , nedá se nikde přidat do toolbaru, ani v rolomenu se nikde neobjeví… … prosím o radu.