GC/TB Discover [v0.1.1.10] - GeoGet plugin

Trošku jsem si s pluginem pohrál, než jsem nahodil novou verzi.

http://ggplg.valicek.name/plugin/discover

Seznam změn v poslední verzi:
0.1.1.10 (02.5.2013 23:39:58)

• Přesun dočasné složky pluginu
  • Oprava názvu pluginu
  • Grafická nadstavba pluginu - výběr data, psaní logu
  • Diakritika v logu
  • Automatické aktualizace přes GeoGet

Návod: (se po úpravě taky trochu zjednodušil)

1. Stáhnout, nainstalovat
  2. Pluginy -> Nástroje (Tools) -> GC/TB Discover
  3. Vyplním text logu, datum
  4. V případě, že si čísluji discovernuté TB/GC - doplním do logu %COUNT%, zadám počet již zalogovaných trackables
  5. Zadám trackovací čísla k zalogování
  6. Kochat se, popřípadě začít psát příspěvek do fóra, proč to zase nejede, nebo SZ s problematickým kódem…

Příklad kódů:

PCxxxxx
TCxxxxx
xxxxxxx
dalsikod
dalsikod

POZOR!! Plugin využívá GeoJarry, což je proti pravidlům která jste odsouhlasili při registraci na gc.com
Zase snad nikoho nezabanovali skrz jeho používání…

Ahoj, můžeš prosím napsat příklad, jak to v tom texťáku má vypadat?

Trackovací číslo 1
Trackovací číslo 2
Trackovací číslo 3
Trackovací číslo 4

To vypada zajimave, da se tam nekde nastavit format tech zprav? Jde tam dynamicky kuprikladu menit poradi?

Tak nevím, kde dělám chybu, ale nějak mi to nejde

satan: Pořadí dynamicky generovat nejde, ale dodělám to klidně, je to jeden řádek kódu
pajase: co ti KONKRÉTNĚ nejde.. Máš aktuální geojarry plugin? Nějak sem neřešil závislosti

Ono to relativně jde dodělat tam i Grab it a retrieve, ale toto bylo spíchnuto za půl hodiny večer + po volnejch chvílích v matice a ostatních předmětech :smiley:

Dal jsem zkontrolovat aktualizace a napsalo to, že je vše OK, ale nevím, kde nastavit datum a v texťáku jsem to napsal XXXXXX, kde XXXXXX je trackovací kód.

http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=7&thread_id=17368&sort=&rowstart=0 ?

mikrom: Já vím, ale spoustě lidí to nejdede, proto jsem byl požádán

pajase: Pluginy -> Správce -> nastavení -> discover (nastavení data)
co ti to píše? Nebo to nepíše nic?

V texťáku napíšu trackovací číslo a uložím ho. Pak kliknu na plugin discover, otevře se okno, kde vyberu ten uložený soubor, odkliknu tvojí hlášku a napíše to, že geoget pracuje a dlouho se nic neděje.

Tak to je divný, počkej, zkusím si zpětně nainstalovat ten plugin

Tak po zpětné instalaci mě to taky nejede grr.

Pokud by to bylo mozne, bylo by to super. Jde mi o to, ze si cisluji poradi logu, tak aby to za me udelal proste program:

Dalsi trackable:

Dalsi:

Tak jak to vypadá? Už ti to jede?

Tak jsem byl zvedavej a vysledek je ze se mi lognul jen jeden. Ale az to bude fungovat, tak to bude pecka! :slight_smile:

Nová verze k dispozici, stahujte.. Sice to nejde přes kontrolu aktualizací (zatím jsem to neštudoval, měla to bejt jednoúčelovka..)

Tak to vypadá, že to fachá, díky moc :slight_smile:

Uf … v GG jej mám naisntalovaný, dokonce nastavený den, delay i text … ale nevím jak jej sakra pustit , nedá se nikde přidat do toolbaru, ani v rolomenu se nikde neobjeví… … prosím o radu.