Ahoj, měla bych dva dotazy. Takže nejdříve…mám problém s geocoinem. Vzala jsem ho z kešky, zapsala, všechno v pohodě, potom jsem jela na hory, tam jsem ho dala do kešky. Za týden jsem se vrátila, že ho půjdu zapsat. Mezitím ho už ale někdo jakoby vzal a zapsal, že ho má, to se vyřešilo a teď jsou poslední dva záznamy to, že sem ho vzala z kešky a 2. to, že ten někdo ho discovernul. Chci ho teda zapsat, ale to nejde-na výběr tam je jenom retrieve z té kešky, odkud jsem ho vzala… Nevíte co s tím? No, snad to jde pochopit ![]()
A druhý se týká TB a GC taky. Poradili byste nějakej obchod, kde je prodávají? Je jich celkem dost a připadají mi celkem stejný, takže kdyby někdo poradil na základě zkušeností, kde to vyjde levněji, atd.
Ten tvůj první problém se asi moc už napravit nedá, prostě je v běhu… Pro příště logovat co nejdříve a neboj se, ti ostatní mohli také počkat…
Druhý problém, kde a jak koupit je na tobě. Existuje spousta obchodů v ČR i v zahraničí, cena je po přepočtu zhruba stejná, otázka je poštovného. Nabídka obchodů je hodně podobná. Odkazy na České obchody najdeš tady na webu.