Praha/Bulovka (25.6.2007) - Dnes ve 12:25 světlo světa poprvé spatřila Terezka Dáinolíková (2,35 kg / 46 cm). Terezka a Olík jsou v naprostém pořádku [Y]. Dáin sekundoval u FTF [;)]
Dle zdroje, který si nepřál být jmenován, měl novopečený otec "kliku jako vrata". Ve snaze stihnout 1000 nalezených ještě pod nickem "Dáin & Olík" málem prošvihnul FTF. Když se v pondělí v 0:45 vrátil domů ze Znojemska, Olík mu naznačila, že asi něco bude publikováno. Ráno už měla Olík předtuchy silnější, a proto se jeli společně podívat na geopodezřelé místo. Reviewer z Bulovky uznal, že nový poklad je připraven, v pořádku a může do světa.
Uzasna zprava !!! Moc gratuluji mamince, ze to vsechno zvladla a tatinkovi, ze se statecne drzel az do finale. Preji hodne moc zdravicka cele rodince a uz se tesim na samostatne logy male Terky !!!
Poslední zprávy o situaci kolem co-FTF jsem měl před polednem a tak jsem slavnou událost zaregistroval až po schůzi... Teď jsem mluvil ze šťasným otcem, ale přesto ještě jednou blahopřeju jménem celého klanu.... :)
Přidávám se ke gratulantům a přeji vše nejlepší na všech frontách [Y]
Nejvíce na věci oceňuji Olíka, která se v posledních dnech všemi silami snažila Dáinovi pomoci, aby 1000 byla doma ještě před Velkou událostí. Sice se to úplně nezdařilo, ale snímek níže jen dokumentuje poctivou snahu. Georozvášněná Olík ještě s nepublikovanou keškou GC Terezka běhala 1,5 dne před zveřejněním po schodech jak čiperka.
Tak jeste ve ctvrtek se Olik dusovala, ze za 14 dni. Proste Terezka uz chce lovit sama. Daine, Olinko, moc gratulujeme a prejeme, at se ma Terezka k svetu. Daine, nezapomen pozdravovat
Tak já bych se tedy take pripojil ke gratulantum! [<:o)][^] To je velika geoudalost! Vsadil bych se, ze sudicky nad kolebkou GC Terezky ji uz daly do vinku, ze bude nejvetsi ceskou geokacerkou, pred kterou se budou klanet i slavni svetovi stotisicovkari [*] No, jdu si na to dat poradnou lampu rakije.
huraaaaaaaaaaaaaaa [H] Hlavne ze je ownerka i cache zdrave, vsetko ostatne sa uz vyriesi. A spoluowner sa bude starat o vlastnu cache a nebude behat za inymi [:D] Velka gratulacia a nech sa dari celej rodinke [H][Y]
No, hlavne aby misto mama tata nezacala mluvit testa eteet. [:D] Preju Rezince, at se stane stredem pozornosti watchlistu, ozdobou bookmarku, nestiha ji zadny vandalismus ani DNF a vubec - hodne stesti az do nejzazsi archivace.