Možná, že jen blbě hledám v duchu hesla “pod svícnem bývá tma”, ale kde je prosím ke stažení ta pěkná trojjazyčná informace pro náhodné nálezce, kterou už jsem viděl v několika keších? Na gc.com je jenom ten plaintext…
Dík
Možná, že jen blbě hledám v duchu hesla “pod svícnem bývá tma”, ale kde je prosím ke stažení ta pěkná trojjazyčná informace pro náhodné nálezce, kterou už jsem viděl v několika keších? Na gc.com je jenom ten plaintext…
Dík
Na hlavni strance GC.cz, kousek pod tema trema fotkama, odstavec “Informace pro náhodné nálezce”. Je tam 5 verzi od Tabáček, Dorcadion, Milancer, Toniczech a Moharela. Staci si vybrat. Doufam ze to je to co hledas.
No vždyť to říkám, že pod svícnem bývá tma. Já už to tam kdysi dávno viděl, ale teď jsem to prostě nemohl najít (vzpomenout si, kde to bylo). Je to přesně ono. Díky moc.
A nebo tady:
<a href=http://czcachewiki.hidden.cz/index.php?title=Poučení_pro_náhodné_nálezce>Poučení, ať si každý vybere …
prosím prosím já jsem Dorcadion nééé Dorcation! ![]()
M.
Michale, Michale, kdybys nebyl puntičkář, neřešil ptákoviny, ale radši koukal dorazit těch třicet kešek …:-)))
Brouk jako brouk … :)))