GC Tipy & triky

Tohle vlakno zakladam na zaklade me aktualni pozitivni zkusenosti.

Vcera, kdyz jsem se sbiral ze zeme po drzkopadu na kole, jsem kontroloval pouze koncetiny a posramoceny bicykl. Vubec jsem si nevsimnul, ze mi na riditkach chybi GPSka. Dnes rano po tezkem vstavani mi volala jakasi pani Suchova, jestli jsem neztratil mobil. No mobil asi ne, kdyz mi na nej volala… a pak mi to docvaklo: V GPSce mam misto uvodniho pozdravu svuj e-mail a telefonni cislo. Timto jeste jednou dekuji poctive nalezkyni pani Suchove a dale Prozretelnosti za to, ze me napadlo zmenit oficialni pozdrav od Garminu na svuj vlastni.

Jestli mate nekdo dalsi tipy a triky, ktere se Vam osvedcily, podelte se s nimi do teto burzy napadu.

Když jsem si tam ty informace vyplňoval, říkal jsem si, k čemu asi budou (že by mě třeba mohl někdo vykrást nebo podobně :slight_smile: Ale koukám, že se to může vyplatit. Kéž by bylo více takových paní Suchových.

Me se osvedcil trik navleknout si GPSku snurkou s ockem na riditka :-).

Me se vyplatilo, kdyz nekde upadnu, se podivat, jestli se sbiram cely i s prislusenstvim.

Přesně tak to používám taky. Navíc to pak funguje jako další pojistka před rozbitím přístroje, kdyby se nedopatřením uvolnil z držáku.

Hmmm…tak mě to nefungovalo :frowning: šňůrka si GPSku přitáhla zpět a místo, aby odhopkala do trávy, tak se omlátila o kolo

Taky už to tak dělám. Poučil jsem se. V rychlosti tak 40-50 kmh se mi Vista Cx uvolnila z drzaku a odletela na silnici a malem mi ji prejelo auto :-/ Kupodivu to prezila bez úhony, jen je trochu otlucena…

No, nevím, mám klasickej VISTA držák a po nasazení si zkontroluju, jestli je GPS bezpečně zacvaknutá a zatím mi to vždy stačilo.

Neupadla ani pri kotrmelcích, ale nejsem si jist, co by se stalo, kdyby chytla náraz přímo GPS, zatím kolo vždy rotovalo a škrtalo o zem rohy řidítek, oblast kolem představce je méně na ráně.

Uvolnil se mi ten šroub :-/ Jinak vista opravdu dal slouzi, taky jsem to necekal ze prezije…