Myslím, že slušně napsaný článek, pasný v dosti obecné formě (nic o multi, mystery…). Kdybych o GC nic nevěděl, asi by mě moc nezaujal :). Ale mnohé místní asi naštve věta "Pátrat po něm samozřejmě můžete i v případě, pokud žádné GPS zařízení nevlastníte, je to ale o dost těžší a postrádá to své kouzlo." ![]()
Kontextova reklama me pobavila, na heslu "poklad" je link na detektory kovu ![]()
Tu pikslu s cervenym vickem v listi jsem uz nekde videl, asi ve wiki?
Ano, foto pixly mi taky prislo duverne zname
Ach, jo… začínají z nás dělat mediální hvězdy…![]()
Snad je to brzy přejde. I když o tom dost pochybuju :@
aach jo uz zase ze to porad nekoho bavi o tom psat, aspon ze je to napsane vagne a nesnazi se zaujmout, ale uvidime, kdy se objevi dalsi DOCASNA kes v praze uz tu chvili zadna takova nebyla ![]()
Chce to nahodit nový mód hit. Je tu někdo, kdo by byl schopen vytvořit nějáké nové "Tamagoči"?
A hned by byl na půl roku klid B)
Já myslim že teď žes bude nějakej čas klid ![]()
Neměli o čem psát tak maj určitě v tzv.. koši plno věcí co jsou nekonečný témata a vždy budou aktuální a zrovna teď byl pech že šáhli po Geocachingu..
nebude to tak horký..teď jen chivlku strachu a hlídání kešek s brokádou v ruce ale myslim že jinak v poho ![]()
Ja jsem se o GC dozvedel z podobneho clanku,ktery byl otisten,mam ten dojem v reflexu,asi pred 3 mozna 4 roky,moc me to zaujalo.Pamatuju si,ze v nem psali o nejlepsim ceskem kacerovy,v te dobe mel necelych 600 nalezu,ted je to lepsi prumer:D.Clanek z lidovek je zajimavy,ale me spis zaujala tato diskuzeB)
No clanky v novinach jsou slabota proti vyuce geocachingu v kursech tzv. znalcu Ceske kosmicke spolecnosti nebo taky z VS banske viz.http://postgis.vsb.cz/gihrave/index.php , kteri se ani nesnazi dodrzet nejake pravidla a volne nabizi ke stazeni gpx vsech tradicionalek v CR:@
Tak ti se tam s nicim neparaji, ze jim to neni trochu trapne, ale co s tim? Asi nic ![]()
Tak možná poslat SMSku paní Hrubé.
Pani Hrube uz jsem napsal, slusne, ze porusuji zakladni pravidla teto hry a taky autorska prava Groundspeaku, snad to pomuze ke stazeni toho souboru z jejich webu.
> ze porusuji zakladni pravidla teto hry a taky autorska prava Groundspeaku, snad to pomuze ke stazeni toho souboru z jejich webu.
Krkovičko, ty buržoazní hamoune, proč ti to tolik vadí??? ![]()
Supermudlo co s tím má společnýho buržoazní hamoun? Když někdo udělá keš, tak ji předá pouze do komunity kešerů, zaregistrovaných na GC.com. Nikdo nemá bez svolení vlastníka právo takovou keš pouštět do světa tak, aby se její poloha "vyzradila" mudlům, neboili nezaregistrovaným na GC.com.
Svým způsobem to je ochrana keše.
Jen čekám kdy se to ukáže v Nedělním Blesku, pak už bude pohroma dokonána. ![]()
a dnes nový článek zde:
http://mobil.idnes.cz/cesi-propadli-lovu-skrytych-pokladu-geocachingu-f6m-/navigace.asp?c=A080317_131053_navigace_kor
iDnes rádo kopíruje články koukám. ![]()