Zajímal by mně váš nazor. Z logu a posléze mailu posledního nálezce této mé cache jsem se dozvěděl, že mu k nalezení pomohla klamná "keška", umístěná asi 2m od pravé na lépe viditelném místě a instrukcí ve smyslu to není ono, hledej líp. Z ostaních logů jsem nezjistil, kdo to mohl být, teoreticky to ani nmusel být geocacher, může to být i dílko nějakého mudly, který cache náhodou našel. Myslím, že mám právo tuto klamnou kešku zlikvidovat, protože může vést k vyzrazení té pravé.
Dobry vtip, ale zlikvidoval bych ji jako kterykoli jiny odpadek v okoli ![]()
jen aby autor falesne plechovky nevzal skutecnou kes a nanalepil na ni ten listek z falesne: "toto neni skutecna kes, hledej dal" ![]()
Tak to je drsne . Souhlasím s Dandrou ![]()
Tý jo, moje keška taky nejde super zaměřit - že bych dal v okruhu 20ti metrů tak deset pixliček s nápisem "PŘIHOŘÍVÁ"?. No ale vážně, určitě bych jí vyhodil a byl ostražitý co se bude dít.
Vyhoď ji a dej tam minu citlivou na mudly B)
hmm,
já jsem na tento fígl také narazila a vůbec mi to nepřišlo nevhod, spíše takový ftípek, bylo to míněno dobře a nalíčeno od autora, keš je někde v českém ráji ![]()
Jj. U toho se bavila i moje tchýně ![]()
U turisticky zajímavých míst se občas vyskytují sklenice s notesem, aby se návštěvníci místa mohli zapsat a napsat svoje dojmy.
Mám takový klamný cíl nedaleko jedné kešky a tak Ti, co hledají citem a ne podle GPS často logují divnou a vykradenou kešku …
Ale ne každý se dokáže smířit s tím, že nenašel tu správnou kešku a že tam musí ještě jednou.
kolombo napsal/a:
U turisticky zajímavých míst se občas vyskytují sklenice s notesem, aby se návštěvníci místa mohli zapsat a napsat svoje dojmy.Mám takový klamný cíl nedaleko jedné kešky a tak Ti, co hledají citem a ne podle GPS často logují divnou a vykradenou kešku …
Ale ne každý se dokáže smířit s tím, že nenašel tu správnou kešku a že tam musí ještě jednou.
JJ tam jsme hledali s Pažitkou a každý si našel svou kešu! ![]()
Ale my! Jsme našli tu pravou Kolombovu!B)
Takhle někdo asi před rokem našel místo kešky na severu prahy poklad, který tam nechali děti někdy v roce 1970 :D.
K tématu - já bych ji tam nechal - principielně té skutečné ani moc neškodí, pokud ovšem nejsi Nanutando a chceš, aby tvoje kešky skoro nikdo nenašel ![]()