GC13KJJ - Království - cesta vuní

pozr, pozor, pozor!!!
v prubehu vikendu 3.1.-4.1.2009 jsme se rozhodli s nekterymi geokamarady absolvovat již zmíněnou keš.
jste ochotni jít do toho?
aktualni ucastnici:
pozorjed, sakypaky, pipak, hrabosman…
kdo budete chtit, klidne se ozvete. na podrobnostech se domluvime :slight_smile:

potvrzují účast, čpavek poznám :smiley:

takze po trosicku pokecu se sakypakym a pipakem to blize specifikuju:
jedem 3.1. rano..
a dem pesky at co nejvice spalime to cukrovicko a ruzne jine vanocni a silvestrovske dobroty :smiley:

Potvrzujeme účast, 3.1. se jde (nikoli jede či cokoli podobného) …
Snad ty pupky splasknou :slight_smile:

a se mnou nikdy nikdo nechtel:-(

Tak zatím jo, budeme dělat noční odlov? Bo s Hrabošem jít, znamená vzít si sebou zimní spacák.:smiley:

Nakonec z toho uděláme event :slight_smile: " Novoroční zdolávání Cesty vůni " :smiley:

mno noční odlov, to nezní marně :smiley:
ja vim že sem pomalej, ale co už :smiley:

tak to abychom s sebou vzali i stan a ty věci kolem, kdyby to přeci jenom trvalo víc, než nějakých těch 8 hodin (cca 8.00 - 16.00, kdy už začiná být tma) … :slight_smile:

tak zas takhle extremně to nevidim :D:D
BTW: nechcete někdo čaj na cestu? :D:D

tak pod ted :smiley:
mas prilezitost :wink:

Tak jdu do toho taky! Prida se i Filki, napise zvlast! Fakt se z toho novorocniho odlovu stane s takovou neplanovany Event. Pojedem zrejme vlakem z Olomouce do Grygova, kdy a v kolik? Kdo se prida? :wink:

Jak už řekl tomish, s dovolením bych se rád přidal :slight_smile: A taky bych rád dostal nějaké podrobnější info…však časem. Díky.

mno tak viděl bych to tak, že by se startovalo cca v 8ráno?
potkali by sme se tam nekde (asi uvodni souradnice a nebo neco tomu podobne :slight_smile: )

Tak vlak do Grygova přijíždí v 7:35, od nádraží je to na úvodní souřadnice cca kilák…plus nějaké zpoždění vlaku :slight_smile: a v osm jsme tam jak na koni.

na smajlíky už nejezdím:-D

Nahodou.. ja s tebou sel :stuck_out_tongue:

Mám už na ni dlouho spadeno, ale zatím to nějak nevycházelo, pokud mi nic do toho nevleze, rád bych se přidal.

vsak jsem cekal az se ozves;)

Tak já ještě přihlásím LuckuČerv ono o tom sice ještě neví, ale bude ráda. Jen tak bokem, nebudou tam náhodou mít myslivci nějaký hon?