GC18P8E - Geoapríl - exkurze na neděli

Tuto informaci jsem napsal jako write note k eventu - ale protože ne všichni listing sledují, a třeba to někohe zaujme píši ji i zde:

Jak jistě mnozí víte, mám v okolí místa konání eventu sérii keší týkající se unikátní série barokních kostelů - tzv. broumovské skupiny. Mimo tyto keše zde mám však ještě jednu "kostelní" cache - [cache]GCXPVX[/cache] Hřbitovní kostel P.Marie v Broumově. Tento kostel není součástí slavné barokní série, je unikátní něčím jiným - jde o nejstarší dřevěnou sakrální stavbu v českých zemích. Tento kostel bohužel nebývá zevnitř běžně přístupný, otevírá se veřejnosti pouze v srpnu při příležitosti poutě.

A nyní to zajímavé - podařilo se mě předběžně vyjednat s místní církevní správou možnost mimořádného zpřístupnění tohoto kostela pro účastníky tohoto eventu (a případné geocachery z blízkého okolí). Exkurze by proběhla v neděli 13/4/2008 přibližně v 11:00 (o čase se dá ještě smlouvat), podmínkou je aby nás bylo minimálně 15 a zaplacení jakéhosi vstupného v řádu desetikorun (přesnou částku upřesním později, nicméně si myslím že to nikoho nezruinuje).

Takže se táži - byl by mezi Vámi zájem si tento unikát zevnitř prohlédnout? Reakce prosím skrze můj profil na GC.COM (místní fóra sleduji poslední dobou čím dál méně) Děkuji za pozornost, konec hlášení

Já jsem pro, takže dvě osoby by se určitě přidaly. Madlenka o tom sice ještě neví, ale přidá se taky ráda a dobrovolně… :wink:

Tome je fajn, ze se ti to povedlo zajistit. Romana to taky zaujalo. Tak verim,ze se tam podivame vsichni, ze ten pozadavek na lidi naplnime. Diky

Teda to zní dobře, škoda, že se do těch míst asi nedostanu, šla bych hnedka :frowning:

Myslim, ze problem se sehnanim 15 lidi nebude. Ja sam se uz tesim :smiley: