Tuto informaci jsem napsal jako write note k eventu - ale protože ne všichni listing sledují, a třeba to někohe zaujme píši ji i zde:
Jak jistě mnozí víte, mám v okolí místa konání eventu sérii keší týkající se unikátní série barokních kostelů - tzv. broumovské skupiny. Mimo tyto keše zde mám však ještě jednu "kostelní" cache - [cache]GCXPVX[/cache] Hřbitovní kostel P.Marie v Broumově. Tento kostel není součástí slavné barokní série, je unikátní něčím jiným - jde o nejstarší dřevěnou sakrální stavbu v českých zemích. Tento kostel bohužel nebývá zevnitř běžně přístupný, otevírá se veřejnosti pouze v srpnu při příležitosti poutě.
A nyní to zajímavé - podařilo se mě předběžně vyjednat s místní církevní správou možnost mimořádného zpřístupnění tohoto kostela pro účastníky tohoto eventu (a případné geocachery z blízkého okolí). Exkurze by proběhla v neděli 13/4/2008 přibližně v 11:00 (o čase se dá ještě smlouvat), podmínkou je aby nás bylo minimálně 15 a zaplacení jakéhosi vstupného v řádu desetikorun (přesnou částku upřesním později, nicméně si myslím že to nikoho nezruinuje).
Takže se táži - byl by mezi Vámi zájem si tento unikát zevnitř prohlédnout? Reakce prosím skrze můj profil na GC.COM (místní fóra sleduji poslední dobou čím dál méně) Děkuji za pozornost, konec hlášení