GC1C1EQ - archivována

NA základě neskutečných keců na fórech, že keš některým kačerům nevyhovuje, jsem poslal původní Singltrek [cache]GC1C1EQ[/cache], do archivu.

Vlákno diskuse je zde: http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=17136&pid=244542#post_244542

Promiň, ale spíš to vypadá, že jsi nerozdýchal ty.

Někdo zakládá keše s tím,že chce udělat radost druhejm a když se má pak udělat radost ownerovi,tak se na něj sere a ještě se do něj krásně trefuje.
To se pak nedivim,že to nevydrží.

A co bys s větou…

… chtěl dělat jiného? Ta měla být v archivu dávno nebo mít upravený listing.

Panebože to jsou mezi náma paka. Když Vám nevyhovuje co chce autor keše, jaké má přání a chutě, tak se na tu keš vy…, víte určitě co a nese… se do autora. Určitě bylo spousta lidí co by si ji rádi odlovili i s tou podmínkou. Takhle můžou akorát poděkovat několika remcalům!!

Remcalové nearchivovali, to bylo rozhodnutí vlastníka. Poděkuj tedy Kolombovi.

myslíš? Ne, remcalové vytočili Kolomba, se kterým cítím a na jeho místě bych to udělal taky. REMCALOVÉ můžou za archivaci.

Groundspeak může za archivaci. Tak!

;]

Každopádně mám o jednu v to-do míň. Fixed.

…zase jedna uražená ješitnost v archivu :frowning:

Jak maly deti :o(
Archivace by mozna byla chlapske gesto…jenze bez zakladani tohohle litovaciho vlakna.
Me osobne tiskarovo vlakno upozornilo na zajimavou kes a vubec jsem nemel problem s listingem, natoz abych se tam nejak vyjadroval k blbemu tematu…jsem presvedceny, ze takovych bylo hodne!
Ovsem archivaci a hlavne zalozenim tohoto vlakna jsi klesl na uroven tech rejpalu.

Jestli tu cekas nejake kondolence a podporu jaky jsi borec, tak ode me tohle teda necekej…skoda pekny pixly, ale kvuli jedny, z trucu archivovany, se svet nezbori.

Myslím, že názor sovího doupěte je taková hezká tečka v téhle debatě.

Mimochodem, prakticky vždy, když měním něco zásadního na některé své keši, tak dávám příspěvek do části fóra, které se jmenuje Cache - změny a upozornění.