GC1CEWC Ticha posta

Jedná se mi v případě této keše o jednu zásadní věc, a to předání souřadnic dál a dáál a dáááál, obeslal jsem snad všechny co kešku odlovili, ale nenarazil jsem na nikoho kdo by mi souřadnice mohl předat, tudíž to zkouším zde, pokud zde je někdo kdo souřadnice nepředal, rád bych se je dozvěděl a předal je tak dál.
Děkuji

Mam stejny problem :slight_smile:

Jedině si dát sledování a kontaktovat ty co ji zalogují a to co nejdříve, mě se tento postup vyplatil. Souřadnice jsem sám již dávno předal.

divny, ja poptaval cca 30 poslednich nalezcu a z toho mi tak 10 napsalo ze muzou souradnice dat… samozrejme jsem pak vsem odpovidal zpatky ze uz souradnice mam a mohou je sdelit nekolu jinemu, aby to nevypadalo jako ze sem vybral od deseti lidi souradnice z pouzil z toho jen jedny, bohuzel ale odlov chystam az v cervenci, sbiram ted takzvane do supliku… takze lidi se souradnicemi jsou…

Takze SniperaCZ jsem uspokojil jakozto prvniho zajemce (jednou uz jsem souradnice poslal). Cili tip pro kaota: zkus rict Sniperovi :wink:

Já tímto děkuji, a hnedle jak keš odlovím, předám souřadnice dále :wink:

Snipere, nemas prosim souradnice k Tiche poste? :slight_smile:

Zítra jdu keš odlovit :wink: tudíž hned po odlovení ti je rád poskytnu :wink:

Diky :slight_smile:

Taky bych si rad lognul. Tedy ciste pro pripad ze by nekdo mel nepouzite souradnice a chtel je venovat zrovna me :wink:

Diky!

Sniper: Předání souřadnic není podmíněno odlovem, takže souřadnice můžeš prozradit klidně hned.

Jeste jedny souradnice mam, tak je mohu poskytnout. Nejak je po mne nikdo nechce.

To prave neni pravda. Z listingu: Logování :

Do logu musíte napsat nick kacera, který vám souradnice rekl. Vy vsak smite sdelit souradnice keše pouze dvema kacerum a to az po odloveni kese! .

chce to asi cist listingy, je to tam velkym cervenym pismem. viz [cache]GC1CEWC[/cache]

Jo tydle vidle… nenapadlo mě, že budou existovat dvě kešky s naprosto stejným názvem i principem. Vy se tady bavíte o té pražské, já o brněnské, kde odlov podmínkou není. Pardon…

Měl bych zájem, pokud ještě můžeš předat (když tak mi je pošli odpovědí do mailu). Díky

Ja bych o souradnice zajem mel, pokud je mate jeste nekdo volne.

Tak jsem zaslal posledni souradnice co jsem mel.

Další zájemce… pokud někdo máte volný "slot" a ještě jste souřadnice neudali, měl bych zájem. Bydlím kousek od keše a fakt mě štve, že mi tam jako jedna z posledních straší v okolí :slight_smile:

edit: díky, už netřeba :slight_smile:

Kdyby někomu jedny souřadnice přebývaly, tak bych taky měl zájem.
Klidně pak pošlu dál :wink:
Edit: Tak už je mám. Dík!

Klidně bych to přeposlala dál, ale keš jsem lovila před delší dobou a souřadnice někam zahrabala. Zkusím je najít a když tak sem napíšu, že jsem "dostupná" :D.