GC1ENMC - Pomoc s řešením

Zdravím všechny chytré hlavy!

O víkendu se chystám odlovit Telč a už od letních prázdnin si lámu hlavu s rozluštěním jedné mysterky. Dodnes jsem na to nepřišel. Věnoval jsem tomu už hromadu času a prostě si nevím rady. Našel by se někdo, kdo by mi pomohl? Stačí aby mi poradil jak na to, vyřeším to sám. :slight_smile:

Jedná se o cache Belpská lávka partnerství

:slight_smile:

jó, klasika…

:smiley:

Smir se radeji s tim, ze nebudes mit vsechny kese. :slight_smile: Casem te treba reseni napadne, ziskas vic zkusenosti, … Ale stejne asi budou takove, ktere budou nad tvoje sily.

Ptát se na fóru na řešení ? Si děláš legraci B)
Zeptej se autora - když bude chtít, určitě rád poradí (ale v tomto případě jakákoli rada=řešení …).

Absolutně nechápu, proč nepomůžete / neporadíte

Moje rada - typický postup je zeptat se autora. Na fóru se to nedělá. Asi bys jako autor taky nebyl příliš nadšený.
A opravdu - je to tak jednoduché, že se poradit nedá jinak, než prozradit řešení.

Noták =D

Co je na tom tak složitého? No nic, prostě asi se ti nepovede naplnit tvoje heslo ve Status baru :wink: Telč je pěkné městečko a jsou tam další keše… třeba až to jednou vyluštíš, tak se tam vrátíš. Ber to tak - Tohle se nedělá!

když na to nepříjdeš,dej to BF,je snad docela jasný kde to je.

Pro ostatní,kdyby se někdo ptal že chce pomoct s mojema,tak mu to klidně řekněte,je snad jedno jestli se to rozkecá tajně nebo veřejně…pozooor kameny

Reseni je opravdu na par minut, kdyz si lousknes tohle http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=79681be5-09d3-41e4-873c-968c14cf6aa4 tak uz ti to bude jasne.

to vis, nebudu zadaco kazit ksef H+ovi, kterej prodejem finalek a stagi musi zivit rozmnozenou rodinu.

i kdyz na druhou stranu je to tak primitivni, ze to v portfoiliu nejspis ani nema.

:D:D

Když je taková věc pro tebe primitivní, pak nevím, proč píšeš hrubky - jako primitiv. :slight_smile:

Dain ma recht, ja to v porfoliu nemam, ale napisu maaacovi - on to louskne. Bude autor vlakna chtit pak za dvacku nakopnout nebo za pade rovnou finalku? B)

Jinak - fuj fuj, styd se! Takovy otazky se na forum nepisou! B)

Teď nevím, jestli je toto vtip nebo to myslíš vážně?:expressionless:

U Tebe me to nejak zvlast neprekvapuje… B)

H+ vždy vše myslí vážně. Skoro :slight_smile:

Nejlepší je fakt napsat autorovi a popsat co jsi zkusil a zeptat se na radu. Většina autorů Ti alespoň trochu poradí.

On někdy ten H+ dělá s prodejem finálek děsný drahoty :smiley: A na fóru o tom nerad mluví, je to reklama a to se tu nesmí …

to vis, my primitivove piseme nekdy hovorove. s tim nic nenadelam :smiley:

a samozrejme s plynoucim casem zveda ceny. to si jeden pak musi rychle pospisit. vecer uz to bude za kilo :stuck_out_tongue:

Zatraceně. A já měla dojem že "rychlopípáků" bylo jen pět… :slight_smile:

A navic se tu leckdy najde nekdo, kdo chce radit za dumpingove ceny, coz uznej sam, je vuci H+ove hladovejici rodine nefer.