O víkendu se chystám odlovit Telč a už od letních prázdnin si lámu hlavu s rozluštěním jedné mysterky. Dodnes jsem na to nepřišel. Věnoval jsem tomu už hromadu času a prostě si nevím rady. Našel by se někdo, kdo by mi pomohl? Stačí aby mi poradil jak na to, vyřeším to sám.
Smir se radeji s tim, ze nebudes mit vsechny kese. Casem te treba reseni napadne, ziskas vic zkusenosti, … Ale stejne asi budou takove, ktere budou nad tvoje sily.
Moje rada - typický postup je zeptat se autora. Na fóru se to nedělá. Asi bys jako autor taky nebyl příliš nadšený.
A opravdu - je to tak jednoduché, že se poradit nedá jinak, než prozradit řešení.
Co je na tom tak složitého? No nic, prostě asi se ti nepovede naplnit tvoje heslo ve Status baru Telč je pěkné městečko a jsou tam další keše… třeba až to jednou vyluštíš, tak se tam vrátíš. Ber to tak - Tohle se nedělá!
Dain ma recht, ja to v porfoliu nemam, ale napisu maaacovi - on to louskne. Bude autor vlakna chtit pak za dvacku nakopnout nebo za pade rovnou finalku? B)
Jinak - fuj fuj, styd se! Takovy otazky se na forum nepisou! B)