Dárky již budou nakoupené, štědrý večer až zítra - tak co toho třiadvacátého dělat? Co takhle si ulovit jednu Vánoční mysterku?
Oko mi padlo na [cache]GC1JRWV[/cache], kterou si popravdě na ty Vánoce schovávám. Zatím neříkám jestli dopoledne nebo odpoledne, na tom bychom se ještě domluvili. Tak se přiznejte, kdopak z vás tam ještě nebyl a šel by tam se mnou také? ![]()
No jo, takhle to dopadá když si Vánoční kešule odlovíte v červenci ![]()
Tož kdyby se někdo náhodou našel kdo by tam šel, tak sem napište. . .
možná, že by to byl dobrej nápad
dopoledne?
a vše co je v blízkém okolí?
Co je pobliz ? Takovy podivny mestecko … ![]()
to Bobr_: Tak klidně dopoledne, proti bych nebyl.
Tady jde o to, co je "blízké okolí". Přiznám se, že ač jsem Jablonečák, ještě jsem se nedohrabal například na [cache]GC1QCZW[/cache]. No dej návrh, co myslíš oním blízkým okolím ![]()
Nezapomente si kluci sněžnice :).
Dvoje sněžnice můžu zapůjčit, i když podle Pažitky už mají jen historickou hodnotu. Ale beze srandy, při čerstvém sněhu je ta vánoční trochu z ruky:)
Myslíš ty fofr botky na skříni? Ty jou nejlepší kdybys na nějaké narazil u popelnice tak koupím;)
No, zrovna jsem chtěl napsat že ony souřadnice mi zrovna nevycházejí jako driveinka. Takže rozhodně nějakou obuv do pokolen sněhu s sebou.
Jasan určitě- třeba rybářské holínky a vespod 2 punčocháče ![]()
Nebo dotapkat na běžkách ale to bude taky opruz,místo finalky by
jste měli odlovit i v zimě pokud tam nebude mega blejzák /Jazyk/
Tak už asi i nemístní vědí z televize, jak je to tu se sněhem.
Takže ještě jednou položím otázku, zda by někdo šel (no, s lopatou?:D)
Pokud ne, večer lock.
Máš tedy v tomto počasí docela odvahu.My to dali loni na štědrý den dopoledne,to sněhu bylo taky požehnaně a ještě k tomu bylo po dešti akluzko.Byla to docela fuška,šli jsme to i s dětmi,nevím,co bylo lepší,jestli cesta ke kešce nebo zpět.![]()