[gc]GC1YRAN[/gc] - Nesmis se ohlednout…(night cache)
Pry se jedna o pomerne zajimavou cache, ovsem je tam podminka autora, aby mu kazdy predem zaslal pozadavek na kod. Kdyz jsem se o to zacal zajimat, tak jsem zjistil, ze duvod je ten, aby owner mohl primo kontrolovat (cti cenzurovat) pripadne navstevniky dane cache.
Dovolim si par citaci autora:
Smazáno, neboť zveřejnění soukromé korespondence porušuje pravidlo 11. Dále pak toto vlákno porušuje pravidla 3 a 5.
Ownerovi jsme neprovedli vubec nic, jen mu chodime na kese:)) a asi se mu nelibil muj posledni log u jeho kese pravdepodobne. On vubec rad utoci na kacery a nazyva je zajimavymi jmeny.
Je fajn videt, ze ackoliv posledni primy (rozumej pres mail) kontakt s Witkem jsem mel jiz pred nejakou dobou (a to jsem mu pekne prosim pomahal resit nejaky problemy s uctem na gc.com a e-mailem - ovsem v tu chvili byl slusny, mily a dekoval), tak stale v jeho srdci hluboko jsem. B)
nebudu se vyjadrovat ke komunikaci ownera s kacerkou
muzu vedet co vas konkretne poburuje na kesi? to ze musite kontaktovat ownera? je to takovy problem jestlize ta kes opravdu stoji za to? pokud si s ni dal praci a lidi mu ji nicili tak se ani nedivim ze pristoupil k takovemuto kroku
Witko je tak trochu pako no…na to aby se rozčílil stačí celkem málo. Přesto při osobním setkání je to celkem pohodový společník :o)))
Specielně u této keše má dost problémů s blbci co mu ji ničí (je tak trochu technicky nártočnější a tím pádem méně blbovzdorná) Takže zde do určité míry chápu jeho opatření.
S474N zvolil (jistě zcela náhodou) takové pasáže z witkovy(ano dost nevybíravé) korespondence, které vyvolají co největší nenávist keše (a Witka) neznalých kačerů :o))
Ownera neznam a nic jsem mu neprovedl, ani jsem si s nim nedopisoval. Jeho prvni mail z jeho stranu vuci me obsahoval slovo "kretene" a takove osloveni mi neprijde zrovna jako standardni. A to nemluve o tom, ze mi v druhem mailu chtel neco "rucne vysvetlit" - zrejme nejaky srandista.
Ano, to u multicache…asi vazne nejde. Btw ta kes je hezka, fajn nocni prochazka, byvaly tam dobry ukoly atd…A je spousta nocnich kesi se zajimave resenymi finalkami. Tahle tam patrila, ale misto aby owner zlepsil ten zaver tak zacal kopat kolem sebe, nazyvat kacery osklivy jmeny ze mu to nici apod.
sovidoupe: zklamu te, dotycneho neznam a k te korespondenci jsem se dostal doslova jako slepy k houslim A navic podle meho se jedna o kompletni historii zprav, ale to je pouze muj osobni nazor.
Já mám pocit, že po jisté době začal blbě reagovat na logy o tom a onom co je blbě…a přitom to byl jen důsledek bezohlednosti předchozích hledačů…tedy věci co on nestíhal opravovat a ani za ně nemohl…takže pak jsi mohla přijít k nelichotivému mailu jako slepá k houslím, protože ti třeba uniklo to co se dělo předtím…
…a nebo se třeba úplně pletu…co si budem namlouvat Martin dokáže mailovat dost divoce…a co napsal mu myslím dojde třeba až zpětně…nebo vůbec :o)))
nejde o to zda to je ci neni standartni postup u multiny,coz samozrejme neni, ale o to proc to zrovna Satana na tolik pobourilo ze to hodil na forum? a proc zde zverejnoval dalsi korespondenci,tvoji,proc jsi ji napriklad nezverejnila ty?
Jo aha…já si až teď všiml toho přiloženého dokumentu a ty výňatky jsou reklama na jeho přečtení
Takže už jsem v obraze…a ano vím o co jde…a nebudu se k tomu vyjadřovat
Proč je ale v názvu citovaná ta noční… :o))
Myslím, že nikoho nepobuřuje kontaktovat ownera, ale většinu pobuřuje, že owner si přisvovuje právo rozhodovat o tom kdo jeho cache lovit může a kdo ne.
S něčím podobným jsem se setkal i já - u jedné naší určené pro děti a publikované na vánoce jsem v listingu slušně požádal aby klasičtí FTFkaři zůstali sedět doma u ryby a salátu a FTF nechali nějaké rodince s dětmi. No a vzápětí jsem to od jedné místní celebrity schytal - prý jak už to není co bývalo, že za jejich začátků si nikdy nikdo nedovolil určovat kdy někdo někam může a nemůže… Na odpověď, že se jednalo o slušnou žádost a nikoliv o příkaz nebo výhrůžku už se neobtěžoval odpovědět…
Nikoliv, zajima me nazor ostatnich. Me osobne poburuje to, ze si nekdo "hlida" svoje cache tak, ze na ni umozni vstup jenom tem, ktere predem odsouhlasi (posle jim mailem kod k zamku). Nasledne me pomerne pobourilo chovani dotycneho. Nic vice, nic mene. Staci to jako duvod?
sovidoupe: hele ja mu nic neprovedla jen moje logy u jeho poslednich par kesi neoplyvaly srdicky, usmevy a slunicky… to je cely:).
Lanc: no ja sem si to proste zaarchivovala protoze slo o jinou kes a ta konverzace byla absurdni. Navic je v ni zminovana tato kes a me opravdu vadi, ze mi nekdo chce zakazt chodit na jeho kese. Hlavne kdyz sem mu s zadnou nic neudelala, nepatrim bezi ty, jak slusne receno on oznacuje, blby kacery co mu to nici. Jen sem si dovolila jit na jeho kese a napsat svuj nazor na ne. Tak jak to ostatne delam i u jinych kesi:). Resp. lehce negativni log byl jen u te posledni. Ze se toho chytil satan, je jeho vec:). Navic ta korespondence ma souvislost s touto kesi v tom, ze me a me podonym chce znemoznit odlov jeho kesi a aby nebyly vety vytrzene z kontextu, je zde odkaz na korespondenci celou. Vsechno s necim souvisi:)).
prosim neber to v zadnem pripade jako utok na svoji osobu ,me spise zarazilo ze to zverejnil satan ktery k tomu prisel jak slepy k houslim, a satan to o prispevek vyse vysvetluje takze tim do toho prestavam rejpat,stejne to nic dobreho neprinese
Pche, to ja si dokazu predstavit, jak si nejedna mistni celebrita prave kvuli takovym pripadum poridila dite a ted ceka, az neco podobnyho pipne i u nas… Sakra, ted jsem se prokec.