GC20A9T Desetinný doplněk

Nebylo by dobrý upravit zpracování statusu pro podobné keše? Keš má načteny atributy, což už je součást listingu. Kromě jiného na keši jsou nálezy a ty se neimportují jako by keš byla ještě nenalezena… Nebylo by tedy u podobných projektů (a asi nebude jediný) pracovat s prázdným listingem stejně? Možná bych vložil jen text "Prázdný listing", ale vše ostatní by se mělo načíst…

Me se ta keska jevi v GG2 naprosto normalne.

Tak já tam mám pořád v statusu, že nemá listing a nejsou tam logy… ani když stáhnu gpx z gc.com, ani přes GJ…

LOL a to je jako co za cache, ze tam neni ani nic napsano?

Normální mysterka, ale podívám se doma, co tam mám já u té kešky v GG.

Jedna taková mysterka s opravdu krátkým listingem :slight_smile:

Zkusil jsem si to také, mimochodem zajímavá mysterka, ale mám to daleko, no a nefunguje to i s nejaktuálnější verzí GG2. Hlásí to Unknown cache listing! a nejsou tam logy.
P.S. Jsem PM, staženo a naimportováno GPX z listingu na gc.com.

Me se zobrazuje normalne. Atribut i nalezy, jen listing neni. Protoze kde nic neni, tam …

A jak jsi ji tam dostal?

normalne importuju PQ a mam to tam v poradku taky.

Tak fakt nevím… původně importováno z PQ, zobrazeno s chybou… Smazal jsem z databáze, stáhnul loc soubor, zobrazeno s chybou. Pomocí GJ pokus o stažení listingu s logy, zobrazení s chybou. Smazal jsem z databáze, stáhnul gpx souboru, zobrazeno s chybou. Pomocí GJ pokus o stažení listingu s logy, zobrazení s chybou. Smazáno z databáze, nastaveno do nové PQ, načteno a vše již zobrazeno dobře (mimo atributů). Tak fakt nevím…

Musím konstatovat, že běžnou cestou se mi také nedaří "listing" ani logy zobrazit. Ačkoli logy se evidentně importovaly, ukazují se pouze mapky s výchozími souřadnicemi, pod nimi hláška Neznámý listing kešky!. A pod ní seznam nejbližších kešek. To jen, že v tom Sobík není sám. Nápravu provedu smazáním a opětovným nahráním, to asi vyjde.

Co to je "zobrazeno s chybou"?
GPX soubor a PQ jsou totozne formaty. Ze by to s jednim slo a s druhym ne, povazuji za zvlastni.

Imporr z PQ tezko muze obsahovat atributy, kdyz tam nejsou. :wink: Import z LOC tezko muze nahrat listing, kdyz v nem neni. A tak dale.

Jediny problem, ktery tam patrne je, ze v pripade improtu z HTML listingu jsem opatrny, a data do databaze zapisuji az tehdy, kdyz se mi podarilo uspesne data z HTML dekodovat. Coz v pripade short i long description znamena, ze nejsou prazdne. Pokud ale prazdne jsou, v databazi se to neprepise. A to tu narazi.

Je to pojistka proti tomu, aby az groundspeak neco zmeni v HTML, tak aby se omylem nezacaly data v databazi prepisovat nesmyslama.

U importu z GPX tento problem ale neni. Alespon si myslim. :wink:

Importoval jsem PQ. Vse se zobrazuje jak ma.

Pro mne chyba je, že v Statusu není kroužek, že záznam obsahuje listing. Pokud otevřu kešku, tak v ní není listing, jen mapa a text "chyba …" a nejsou tam logy. Musí být nějaký rozdíl v záznamu gpx v gpx souboru přímo z listingu a to co je v PQ…

no jo, fakt se to chova zvlastne, podrobim to pruzkumu.

Tak zahada je rozlustena. :smiley:

GPX z listingu a z PQ se skutecne lisi. Skutecne je problem s ukladanim dat v pripade, ze je listing prazdny. Vtip je v tom, ze v PQ tento listing prazdny neni! Groundspeak se totiz uz pred casem rozhodl, ze na konec kazdeho listingu v PQ bude pridavat textovy popis vsech pridanych waypointu. A nadpis tohoto popisu pridava do PQ i tehdy, kdyz keska zadne waypointy nema. Ano, je to ten napis "Additional Waypoints" na jednom z tech screenschotu uvedenych vyse.

Groundspeak je tradicne nekonzistentni a v GPX stazenem primo z listingu tuto informaci nema, takze si GG rekl, ze prece prazdna data nema smysl cpat do databaze.

Plynou z toho dve zmeny v GG:

1. Zobrazovat logy, i kdyz je listing prazdny.
  2. Vylepsit logiku, ktera rozhoduje o ukladani listingu do databaze. Ted uz to mam opravene u GPX a jdu se podivat na HTML.

Jinak rychly fix pro soucasnou verzi je - vlezt do editace kesky a nejaky listing tam rucne udelat. Staci treba tecka do kratkeho popisu. Tim se zalozi zaznam v tabulce listingu a GG uz nebude ukazovat, ze tam listing neni. A dalsi import s prazdnym importem to nedokaze prepatlat. :wink:

Diky za všechny… ;)B)

Tak, vypada to opravene na vsech frontach. Predpokladam, ze to do vydani dalsi verze vydrzite. :stuck_out_tongue: