(GC25BGC) Nova catridge, verze 1.8 wheriga Kobra11 jede do Prahy

Dnes byla na upozorneni dvou kaceru nalezena chyba na druhe stage, obratem po navratu z eventu provedena oprava cartridge, verze 1.8, po te proveden i betatest v terenu druhou polovickou naseho teamu Alici za me asistence, ktery dopadl na vybornou. Catridge je ok. http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=f254cea2-d7d9-4457-ab79-041c8c3ababf [color=red]Pokud chcete hrat toto prvni dalnicni wherigo v CR, musite mit nahranou verzi 1.8.[/color] Za team Ottik5 navigator Otto
www.kacerem.snadno.eu

Včera jsme to úspěšně projeli, verzi jsme měli několik dní starou verzi, zřejmě 1.7 (nevím jak zjistit, jakou verzi mám v GPSce nahranou).
Na Oregonu je potřeba jít přesně na 0m (nefungují zóny), chtělo by to opravit pravopisné hrubky, ale jinak to byla sranda :slight_smile: Hlavně když jsme v noci přijeli na benzinku, vyskákali z auta, poběhali okolní trávníky, nasedli do auta a zase odjeli na další, kde se opakovalo to stejné :slight_smile:

Ottik5 mi poslal cartridge na zkouknutí:

• trochu jsem upravil animaci na zacatku
  • upravil jsem zadavani na otazky na 1. benzince
  • komprimoval jsem fotky

Na další benzínky jsem již neměl čas, ale zaráží mě že jsem hru ve verzi 1.5 bez problému odehrál na Oregonu 300 a včera někdo na Oregonu 300 narazil na pravopisnou chybu ve výběru odpovědí.

Jestli mi náhodou Ottik5 nezaslal nějakou svoji starší verzi (1.1) a já do ni neprovedl úpravy a pak ji nepublikoval jako verzi 1.6 - jinak je mi to záhadou.

Já už si přesně nepamatuju, kde ty chyby byly, vím jen že první byla někde zezačátku a bylo to y/i uprostřed slova (tedy ne shoda podmětu s přísudkem) a druhá chyba byla někdy ke konci, kde bylo slovo končící na "ch" místo na "h" :slight_smile:

Chyba vznikla na druhe stage, kdy v odpovedi zustalo pismeno s diakritikou , omlovam se vsem kacerum za tuto neprijemnost, chyba je odstranena a nova cartridge vyzkousena vcera vecer, vse probehlo OK.