GC267PF - Udoli vietcongu (příklad chování "mladých" kačerů)

Nedá mi to, abych se nepodělil o nasranost, která mě teď jala!!!
Chování "mladých" kačerů je teda opravdu hodně destruktivní. Příkladem je tahle "kvalitní" keš.
Pročtěte si logy, kde se pár kačerů chlubí, jak rozryli okolí keše, aby ji našli.
Neříkám, že tahle lokalita je nějakou výstavní částí Ostravy, ale i tady se může člověk chovat ohleduplně i k takovému kousku přírody, který tady je…
Bóóóže, tohle je hnus… divoká prasata se chovají líp…

No jo, rozrytých míst jen vzdáleně připomínajících hint už jsem také viděl dost. Pak je otázka, jestli by nebyla lepší nižší obtížnost, třebas s fotohintem. Fotohint má totiž sekundární funkci že omezuje rozrývání neperspektivních oblastí…

Fotohint si otevře málokdo, dokud bude mít GC.com tak děsivej způsob otevírání obrázku (aka nejede to v Opeře Mini).
V navigaci to má taky málokdo. Takže možná AjFounisti a smartfounisti…

Přesně tak. Hint není srabáctví a berlička, hint je v civilizaci ochrana před mudly a v přírodě ochrana před rozrytím. Jen to chce i mozek při jeho specifikaci. Hint: "kam se asi tak mikro může vejít" je k pláči. Milý ownere, KAMKOLI!!!. Naopak hint metr vysoko, v železné trubce, magnet, u paty skály a popř. fotohint je fajn. Kvalitu keše nesníží, vždyt na místě jste. Jen svůj čas, místo rytí kde se dá, venujete pohodové návštěvě zajímavého místa.

No jo, hrůza. To je ale obrázek dnešního mládí - po nás potopa a rychlokvašek co chtějí mít svoji best of keš. Po přečtení listingu i logů zcela evidentně nezvládnuto a to měli hoši v ruce pár pěkných krabiček… Jinak ta hra je fakt dobrá, jedna z posledních stříleček co jsem ještě v minulém století hrával před Mafií.

Tak jednou jsem to též našel. Proto jsem napsal vlastníkovi cache, ať s tím něco udělá… ono totiž je to samozřejmě hloupost kačerů, ale owner by měl toto předpovídat a zabránit tomu! Je to i vizitka ownera!

• cache má být tak, aby ji bylo možné nalézt nebo na místech, kde nehrozí rytí či rozebírání zdí apod., listing má na toto upozorňovat varovat před tím, pokud to hrozí a zásadní je hint.

Pokud je na kamenném poli hint: pod kamenem - což je dost častý jev - tak se nikdo nemůže divit, že veškeré kameny jsou vzhůru nohama a je to jak oraniště,

jednoznačně takto nese spoluvinu i owner

(mluvím obecně, nevím jak je to konkrétně u této cache)

Dovolim si napsat rozsahle pojednani, jelikoz jsem cca pred 30 minutami z tohoto vytvoru prisel nazpet. Podotykam, ze nejsem tamejsi. Logy nejsou negativni, nekteri pisou, ze pekny ukryt, tak jsem to sel vykoumat tak, jak jsem odesel oblecen ze skoly..

Tusil jsem, ze hledani za vlhka a mokra nebude jen tak.. Prvni problem je najit pristupovou cestu, tu jsem nasel az cestou zpet. Nejlepe je jit od N 49° 48.561 E 18° 13.565. Zvolit pristup od Avion Shopping parku = sebevrazda. Paradoxne tady jsem spatril misto, ktere se udoli a dzungli podobalo vice nez to, kde je kes ukryta. Ale nevadi.

Koeficient zaspineni se se blizi 9/10, kdy jsem temer 25 minut travil sebeolizovanim. Hint mi prilis nepomohl, jelikoz podobnych objektu tahnoucich se celym svahem nekolik bylo. Fotohint nebyl. Atributy neodpovidaji umisteni, predevsim padajici kameni nikde. Nocni odlov nepripada v uvahu, mozna za hlubokeho leta a lehkeho sadomasochismu. Samotny odlov cca 20 minut, kdy i ja jsem udelal par blativych ryh ve svahu.

Listing: 0 bodu - vykradani/pouziti nametu hry, zadne foto, historie Indociny nebo neco o prirode, duvod zalozeni
Zpracovani kese: 0 bodu - plastova nadoba se zuzujicim se hrdlem je idealnim adeptem na prvni a posledni vytazeni logbooku. Myslim, ze to neni deklarovena SMALL, ale regulerni MICRO.

OperaMini 5 v současné době ten obrázek kupodivu otevře

Opera Mini 5 u "klasické lowendové nokyje" (6300) zdechle po chvíli na pamět. :(( Nejhorsi je kombinace hint: fotohint a fotohint nenalinkovany v listingu normalne, ale jen standardne jak to gc web dela. Pritom by treba stacilo na konec listingu pridat normalni odkaz na tu fotku.

Jinak kes o nicem, o tom zadna, u takovych uz posledni dobou i prestavam hledat a budu bez bodu, no ;]

Osobně jsme na místě byli - nenalezli jsme.
HInt nám připomínal rozlohu cca 20x50metru.
Bud lepší hint, fotohint nebo archiv.
A místo nerozrýt je nadlidský výkon :smiley:
Prostě to tam klouže jak cyp. :smiley:

Jako nápad i název je celkem vtipný, pouze to zpracování.
ALe jsou to nováčci tak je zase nakamenujte.

Lepší než tu kvákat a nadávat, by bylo lepší ownera kontaktovat a informovat ho co by bylo lepší a co ne :wink: - třeba ani na forum nechodí…

Já jsem svůj názor (vpodstatě totéž, co sem) napsal jako WN ke keši a takových poznámek je tam víc, owner se dokonce na někoho rozčiloval, proč kešku kritizuje, takže o problému ví.

Tak to je v pořádku.
Podle fotek to jsou děti.
Snad se s tym něco zrobí :wink:

Toto téma se mi zrovna hodí :wink:

jaký máte názor na ukrytí keše do ztrouchnivělého pařezu, který by bylo nutné přidlábnout?

Můj názor je, že je to v pořádku.

nevidím v tom žádný problém :slight_smile:

Taková rozritá místa potkáváme docela běžně…
docela to člověka zamrzí, když přijde do lesa, užívá si přírody a pak dojde na místo určení a tam to vypadá jak kdyby tam bouchl granát…
Hodl někteří kačeři jsou hovada…
Co se týče hintů - myslím si, že hint není zase tak důležitý, jako spíš mozek, pač někdy hint nepoužiji a přesto po mě není nic rozritého a ani nic podobného. Chce to jen trochu opatrnosti, ohleduplnosti vůči přírodě a konec konců i vůči jiným dalším kačerům, kteří by rádi si keš nalezli sami a ne pomocí hintu rozrité země apod.
Nemyslím si, že se to týká jen mladých kačerů. Sám jsem mladý a nikde jsem nic nerozril…A navíc jsem i viděl "starší" kačery, jak hrabou a hrabou…
Je to smutné, ale dokud si lidi neuvědomí co vlastně dělají, tak se nic nezmění…

sobikovi:
Co znamená to "Mám to do Ostravy naštestí hodne a hodne daleko." ve WN logu u téhle keše?
Snad se nás tady v Ostravě nebojíš nebo neštítíš…?
My tady máme vesměs dobré keše, dobré lidi i dobré pivo a jedna špatná keš, pár špatných lidí a špatné pivo se najdou i mnohde jinde…
To jen tak… i když off topic. :wink:

[color=silver](nechci vyvolat flame na téma "u nás je to lepší než u vás" atp.!!!)[/color]

Někdo se chová jako dobytek k přírodě, jiný k češtině. Oba jsou stejná hovada…
Jednou snad překlep, ale v této podobě nemám slov.

H CH K R D T N - tvrdé souhlásky, učivo 1 stupně ZŠ
:frowning:

Má chyba, stane se. Příště si dám pozor.
Ale to ještě neznamená, že jsem hovado.
A navíc si myslím, že tu nejsi od toho, aby si hodnotil gramatiku.
Tvá reakce vypovídá o tom, že patříš mezi ty co se k přírodě nechovají zrovna nejlíp. Potrefená husa vždy zakejhá. Tímto tě nechci urazit. Nechci tě tímto naštvat. Pouze podotýkám, že tvá reakce je mimo původní záměr této diskuze.

Napřed si zkontroluj své texty a po té teprve upozorňuj druhé!!!