GC26P2Q - Lovci pokladu 2. - night

Ahoj, předpokládám že se dnes večer se zformuje skupinka na STF této keše :slight_smile: Pokud se na ní dneska někdo chystáte dejte vědět, něco vymyslíme, nebo se rád k někomu přidám.

Díky

Jednička se mi moc líbila, i parta, která se sešla, byla vynikající. Ale dneska večer je na mně moc brzy, viděl bych to tak na příští, přespříští týden. Film jsem ještě neviděl a přidat se jen jako tupý přívažek kvůli bodu se mi nechce.

Jednička byla fajn, takže bych se také rád vypravil na dvojku… Film jsem neviděl a dom. přípravu nemám:-(( Ale rozhodně bych se zůčastnil:-)

Což o to, i mě se jednička líbila a dala bych i dvojku, ale dneska to rozhodně nestihnem. A v mém případě ani zítra a o víkendu ne, jsem pryč. Ale kdyby se šlo příští týden, jak už tady někdo nadhazoval, tak bych se přidala určitě!

My jdeme ve čtvrtek. Sraz ve 20:00 na výchozích souřadnicích.

Tak já se přidám, nicméně v pátek, na čarodějnice, by to bylo stylovější.. :slight_smile:

Ve čt to zkusím zvládnout. :slight_smile:

necekame… vis o tom :wink:

Ve čtvrtek se také přidám.

Já bych, s dovolením, také dorazil. Doufám, že to z práce stihnu na čas. Pokud ne, dohoním vás někde na trase.

Zkusím večer dorazit. Snad to stihnu, rád uvidím známé tváře z odlovu jedničky.B)

V půl osmé nabírám Mufu v Ústavní, můžu tě přibrat dozadu ke psovi :slight_smile:

se slzou v oku musim konstatovat, ze to dnes nestihnu.