Večer mi pípla tahle novinka a jen jsem přečetl listing, tak zas zmizela..nevíte někdo, v čem je problém? Docela by mě to zajímalo.. Chudáci FTFkaři ![]()
Ano, coFTF padlo,
ted bude nasledovat znovupublikace a rovnou archivace, nebot uz jednou bylo publikovano a logovano po publikaci a ted take cekame vsichni na zalogovani.
FTFlog
puvodni listing
Já nerosumet, co vy šikat.
Taky jsem z toho zmaten jak lesni vcela
Keska 1 km od domovskych souradnic a takoveto zmatky, to jednoho nastve…![]()
hmm tak to jsem taky nepobral asi nerozumím řeči tohodle kmene:p:p
Vysvětlení - slovenský kolega Geolens Reviewer chtěl k této keši přidat své vyjádření ve formě Reviewer note a bohužel omylem kliknul na Publish.
Proto musel vzít listing zpět.
Me tedy teda taky nejak unika vyznam publikace a nasledujici archivace.
EDIT: aha, ja si rikal. ![]()
Když už byla venku, tak proč ji tam teda nenechat?
Maxinoha napsal/a:
Když už byla venku, tak proč ji tam teda nenechat?
protoze se mu tam neco nelibilo, kvuli cemu by to nepustil a chtel to vysvetlit. a misto toho se uklikl. a pac to vysvetlene samozrejme nemel, tak to stahnul.
muj tip je, ze muze pochybovat u toho varovani o vypusteni nadrze, jestli to clovek muze nejak zjistit a jestli nehrozi, ze to najednou otevrou, kdyz bude uvnitr.
Bhh. Máme další podobnou zapeklitost na našem, evropském břehu Vltavy! [cache]GC2JCAN[/cache]
Hamaci napsal/a:
Já nerosumet, co vy šikat.
Aha, vyrostli jsme na stejném komixu! ![]()
Tak ted nevim co si mam o tom myslet a co dal… 1. instance zatim nereeaguje a tak se optat u provozovatelu?
akryx napsal/a:
Tak ted nevim co si mam o tom myslet a co dal… 1. instance zatim nereeaguje a tak se optat u provozovatelu?
Taky mě to štve. V Guidelines je jasně zaručeno, že každý má nárok zalogovat si nalezenou keš. Publikoval -li ji jednou někdo, ačkoli omylem, logicky na ni kačeři vyrazili a nemělo by jim být odebráno právo si ji taky zalogovat !
Pokud se rw vedle nevyjadri, obratim se na GS.
akryx napsal/a:
Pokud se rw vedle nevyjadri, obratim se na GS.
kluci neblbnete, vzdyt na GS maj svejch starosti az az a myslim ze fakt nejsou zvedavi na nejaky cesky narky kvuli jedne kesce…
PS: spousta z nas taky v lete zalogovala omylem vypustenou tradicku v centru - rotunda sv.longina, a taky nebyla moznost ji na netu zalogovat - a brecime nekde?
zapomnel sis dupnout…
Ono se to nějak vyvrbí, tak to vydržte ![]()
Nejde o narky, jde o to, ze ti nereknou ani slovo a mlci. To je velmi spatny pristup.
Nasli jsme publikovanou schranku a chceme si ji zalogovat, to je podle pravidel.
Ze byla publikovana omylem, to neni nase starost. Proste jednou tady je a pokud nema byt, patri do archivu.
GS ac maji ci nemaji dost svych starosti, pokud se to nevyresi tady, pujde to k nim. Jsou provozovatele a tak proto se na ne pripadne obratim.
![]()